Ασπόμαυρος τύπος… Παρασκευή 30 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: Άκουσε αυτό που ήθελε

O ΠΑΥΛΟΣ ΑΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣ ΒΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ – ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΤΑΜΟΥΔΟ. ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΙΟΥ! 

 Ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις του Παύλου Δερμιτζάκη εμφανίστηκε ο Βερόν. Η μη χρησιμοποίηση του Ματίας Βερόν στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος του ΟΦΗ είχε προκαλέσει πολλή συζήτηση στο Ηράκλειο, τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας.
Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ ήταν βασικό στέλεχος του ΟΦΗ τα δύο τελευταία χρόνια, είχε καλή παρουσία στην προετοιμασία στην Ολλανδία και δεν ήταν ο μόνος που απόρησε με το γεγονός ότι δεν έπαιξε ούτε λεπτό στις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Είναι πολύ πιθανό οΒερόν να επανέλθει στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ, στο γειτονικό ντέρμπι της Δευτέρας με τον Πλατανιά.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης αντιλήφθηκε το κλίμα που είχε δημιουργηθεί και σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, κάλεσε χθες τον Βερόν στο γραφείο του για να μιλήσουν.
Ο άχρονος τεχνικός ξεκαθάρισε στον παίκτη ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και του τόνισε ότι τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια. Ο Βερόν φάνηκε ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις του Δερμιτζάκη. αλλά και από την κίνησή του να τον καλέσει να συζητήσουν και τόνισε από την πλευρά του ότι είναι κι αυτός έτοιμος να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΑΜΟΥΔΟ Ο Ραούλ Ταμούδο έχει δεσμευθεί να δώσει σήμερα την απάντησή του στον ΟΦΗ και ο Μάνθος Πουλινόκης θα περιμένει με αγωνία στο ακουστικό του. Ο Ισπανός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα και το μόνο που μένει είναι να πείσει τη σύζυγο του ότι η μεταγραφή στην Ελλάδα αξίζει τον κόπο.
Ο Ταμούδο έχει συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα και την Κρήτη και έχει πει στον πρόεδρο του ΟΦΗ ότι είναι γοητευμένος απο την ιδέα να ζήσει και να παίξει στο νησί. Ο Πουλινάκης. πάντως, αποφεύγει να κάνει εκτίμηση για την υπόθεση, καθώς ο Ταμούδο είχε πει το «ναι» στον ΟΦΗ στις αρχές της εβδομάδας, αλλά αργότερα ζήτησε μερικές μέρες διορία.
Ο ΚΑΡΙΟΥ Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στον ΟΦΗ έχει προταθεί και ο Τζον Κάριου.
ο σπουδαίος Νορβηγός κυνηγός με την πλούσια καριέρα σε μεγάλα πρωταθλήματα (Βαλένθια. Ρόμα. Λιόν. Αστον Βίλα μεταξύ άλλων). Βέβαια, ο 34χρονος Κάριου είναι άνεργος εδώ και ένα χρόνο, από τότε δηλαδή που τον άφησε ελεύθερο η Γουέστ Χαμ και στις αρχές του 2013 είχε συμμετάσχει στα γυρίσματα μιας ταινίας θρίλερ, δείχνοντας έτοιμος να αρχίσει μία καινούρια καριέρα. Το αν θα απασχολήσει τον ΟΦΗ ο Κάριου θα φανεί στην πορεία και αν προκύψει «ναυάγιο» με τον Ταμούδο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προσοχή είναι στραμμένη στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Πλατανιά (εντός). 0 Λουτσιάνο Γκαλέτι αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ ο Τριποτσέρης προπονήθηκε κανονικά και δήλωσε κι αυτός «παρών». Αντίθετα, οι Κυζιρίδης. Κουτσιανικούλης και Ζορό γυμνάστηκαν μόνοι τους.

GOAL: Προτάθηκε ο ηθοποιός Κάριου

Ο ΟΦΗ θέλει έναν επιθετικό, η υπόθεση του Ταμούδο είναι σε εκκρεμότητα και οι Κρητικοί κοιτάζουν και εναλλακτικές περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι ένας πολύπειρος επιθετικός, ο οποίος όμως έχει να παίξει ποδόσφαιρο έναν χρόνο. 0 λόγος για τον 34χρονο διεθνή Νορβηγό Τζον Κάριου που προτάθηκε στην ομάδα του Ηρακλείου και εξετάζεται σοβαρά. Με θητεία στα αγγλικά γήπεδα και στην Ευρώπη, ο Κάριου έχει μείνει άνεργος από το καλοκαίρι του 2012 όταν έφυγε από τη Γουέστ Χαμ. Τον περασμένο Φεβρουάριο παραλίγο να μετακομίσει στην Ιντερ αλλά δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις.
Νωρίτερα δοκίμασε τις υποκριτικές του ικανότητες καθώς τον περασμένο Γενάρη συμμετείχε στα γυρίσματα ενός θρίλερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook