Τριποτσέρης: “Βάλσαμο η διακοπή, στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο στόπερ του ΟΦΗ τόνισε ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τον κόσμο και στάθηκε στο εμφανές και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο επιθετικό κομμάτι.

«Το ματς το θέλαμε πολύ γιατί είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Αν είχε μπει το γκολ του Ζε Εντουάρντο σε ένα καθοριστικό σημείο θα μιλάγαμε για άλλο παιχνίδι τώρα. Ο Πλατανιάς δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου μόνο με κάτι μακρινά σουτ. Πρέπει να προχωρήσουμε. Η διακοπή είναι βάλσαμο για εμάς για να ανασυνταχθούμε», δήλωσε αρχικά ο Θόδωρος Τριποτσέρης και συνέχισε αναφερόμενος στις επιστροφές των Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου: 
«Σίγουρα είναι δύο σημαντικοί παίκτες, αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε το πρόβλημα του σκοραρίσματος μέσα από τους παίκτες που έχουμε τώρα. Ο Σάκης είναι από πέρυσι στην ομάδα και ξέρει ο ένας τον άλλον μαζί με τον Βασίλη. Το θέμα είναι να βρούμε λύση στο σκοράρισμα και πιστεύω ότι η διακοπή είναι βάλσαμο για εμάς για  να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να φέρουμε γρήγορα αποτελέσματα γιατί στεναχωρούμε τον κόσμο μας και δεν επιτρέπεται αυτό. Είδατε σήμερα ένα «Γεντί Κουλέ» γεμάτο, το ίδιο έγινε και με τον Πανιώνιο και πρέπει να το κρατήσουμε αυτό γιατί θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για τις αποκρούσεις του Γιωργαλλίδη: «Έπιασε την κεφαλιά του Ζε Εντουάρντο στο μισό μέτρο. Τον Αντώνη τον ξέρω από την Ανόρθωση από την κοινή μας θητεία, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Τι να κάνουμε; Παίζει και αυτός ποδόσφαιρο όπως παίζουμε και εμείς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook