Λαμπρόπουλος: “Θα επανορθώσουμε για τα άσχημα αποτελέσματα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πατρινός μέσος έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα και μιλώντας στη NOVA τόνισε ότι υπάρχει προβληματισμός για τις ισοπαλίες όμως στάθηκε στις επιστροφές των Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη.

Αρχικά, ο Λαμπρόπουλος είπε ότι: Είναι ανησυχητικό  αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Σαν ομάδα έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Κρατάμε το μηδέν εύκολα ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά δεν φτάνει αυτό. Με ισοπαλίες δεν μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας. Το γκολ είναι αυτό που μετράει και μπορεί να σου δώσει τη νίκη. Προβληματιζόμαστε όσο πρέπει αλλά δεν φοβόμαστε. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες που μπορεί να είναι διαθέσιμοι και κυρίως παίκτες που είναι τόσο σημαντικοί για εμάς όπως οι Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης. Πιστεύω ότι ο Πλατανιάς πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πάρει. Δεν μας απείλησε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού και στάθηκε και τυχερός σε κάποιες φάσεις. Πιστεύω ότι μόλις βρούμε την ταυτότητα μας ως ομάδα θα αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα και να φτάνουμε στα αποτελέσματα”.

Όσον αφορά τον Λουτσιάνο Γκαλέτι υπογράμμισε ότι “δεν μπορούμε να μιλήσουμε εμείς για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Είναι ντροπή. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Έχει να δώσει πολλά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ” ενώ για την παρουσία του κόσμου πρόσθεσε λέγοντας ότι “ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα επανορθώσουμε για τα άσχημα αποτελέσματα και τον θέλουμε να είναι δίπλα μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook