“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Πίστωση χρόνου

Ο κόσμος του ΟΦΗ αποδοκίμασε μετά την γκέλα με τον Πλατανιά, αλλά η διοίκηση είναι διατεθειμένη να δώσει πίστωση χρόνου στον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος αισθάνεται την πίεση για τα καλά. Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου θα έχει στη διάθεση του τους Ζορό, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου και ενδεχομένως έναν επιθετικό (συνεχίζεται το ψάξιμο) θα είναι κομβικό για το μέλλον του.
Χθες, ο ΟΦΗ πέτυχε φιλική νίκη με 4-0 με αντίπαλο τον Γιούχτα και εντυπωσίασε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Ο Πατρινός χαφ σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ροβύθης, ο οποίος πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του.

Sportday

Φορ και αριστερό εξτρέμ

Ο ΟΦΗ προβληματίζει επιθετικά και πλέον τρέχει. Ηδη εξετάζει 3-4 περιπτώσεις ελεύθερων- επιθετικών (μέχρι τις 15/9 η προθεσμία). Είναι δεδομένο οτι έχει αποφασιστεί η απόκτηση ενός υψηλόσωμου επιθετικού, αφού στην παρούσα φάση ο Νιμσνΐ δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.
Γίνονται όμως κινήσεις και νια παίκτη (με καλή «μπούκα» και σέντρα) στα αριστερά της επίθεσης καθώς ο Ογιος δείχνει επηρεασμένος από τη μακρόχρονη αγωνιστική αποχή του. Από την άλλη, ο Παύλος Δερμιτζάκης. πήρε μια γεύση από την πίεση του κόσμου, μετά το 0-0 με τον Πλατανιά. Οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν την τρίτη γκέλα του ΟΦΗ, ωστόσο από τη διοίκηση φαίνεται να υπάρχει η διάθεση ώστε να δοθεί πίστωση χρόνου. Τέλος, σε χθεσινό φιλικό ο ΟΦΗ νίκησε 4-0 τον Γιούχτα με δύο γκολ του Λαμπρόπουλου κι άλλα τόσα του Ροβύθη.

Live Sport

Ο Λαμπρόπουλος είναι εδώ

Μπορεί καθ’ όλη την διάρκεια ins προετοιμασία^ να βρισκόταν υπ’ ατμόν εξαιτίας την επιθυμίας του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, από τη στιγμή όμως που κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος περί ου ο λόγος, αποφάσισε να συγκεντρωθεί cms υποχρεώσει του στον ΟΦΗ. Χθες ο Πατρινός χαφ ήταν από xous πρωταγωνιστές των Ασπρόμαυρων στη φιλική νίκη με 4-0 επί του Γιούχτα καθώς πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ. ενώ σέρβιρε και άλλο ένα στον Ροβύθη που ήταν ο έτερο5 σκόρερ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.
Εξαιρετική παρουσία είχαν όμως τόσο ο Μανώλης Μονιάκης όσο και ο Φρεντερίκ Νιμανί. ο onoios φαίνεται ότι… ταρακουνήθηκε μετά τον αποκλεισμό του από το ματς κόντρα στον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook