Σχόλια και συμπεράσματα από τα στατιστικά του ματς της Δευτέρας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ χρήσιμα συμπεράσματα προκύπτουν από το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά. 32 γεμίσματα με 5 μόνο να χαρακτηρίζονται “πετυχημένα”!

Συνεχίζοντας την… αριθμητική καταγραφή των δεδομένων που προέκυψαν από το ματς της Δευτέρας, μπορούμε να βγάλουμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στον Πλατανιά.

Καταρχήν να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιδόθηκαν σε έναν άτυπο διαγωνισμό σεντρών καθώς πλαγιοκόπησαν την άμυνα του Πλατανιά 32 φορές! Ωστόσο, από αυτά, μόλις τα 5 ήταν πετυχημένα και τα οποία βρήκαν στόχο μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Για ακόμα μια φορά δεν απουσίασαν τα πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που έκαναν 45 συνολικά και 1 παραπάνω από αυτούς του Πλατανιά. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν τις διπλάσιες πάσες από ότι εκείνοι του Πλατανιά – δείγμα βέβαια και της μεγάλης κατοχής της μπάλας.

statistika

Σε ατομικό επίπεδο, η μπάλα – όπως φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα – φαίνεται ότι πέρασε τις περισσότερες φορές από τα πόδια των Βερόν, Μακρή ενώ ο Γκαλέτι έβγαλε 10 σέντρες.

statistika 1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook