Καραΐσκος: “O OΦΗ πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Bασίλης Καραΐσκος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ όπου και υποστήριξε πως η ομάδα πρέπει να αλλάξει τακτική, έπλεξε το εγκώμιο το κόσμου ενώ για τους μόλις 2 βαθμούς στο ξεκίνημα τόνισε πως… δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Καραΐσκος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2

Για ΟΦΗ…

Ο ΟΦΗ έφτιαξε μια καινούργια ομάδα. Το άτυχο αποτέλεσμα ήταν με τον Πανιώνιο. Με την Βέροια ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να πάει σε όλα τα αποτελέσματα αλλά τελικά έχασε. Για μένα ο ΟΦΗ πρέπει να βγάλει περισσότερες παίκτες στην επίθεση. Δεν γίνεται μόνο με τον Περογαμβράκη. Η φιλοσοφία πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορείς να είσαι μόνο με ένα παίκτη στην περιοχή. Κρεμαστήκαμε πάνω στον Παπάζογλου. Δεν μπορείς να περιμένεις από ένα παίκτη. Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει 2 ισοπαλίες και μια ήττα αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Η Τρίπολη πάντα χάνει στο Ηράκλειο και ελπίζω να κάνει εκεί την αρχή και να ανεβαίνει στην συνέχεια ο ΟΦΗ.

Για το αν του έχει κάνει εντύπωση από την ομάδα…

Ο Γκαλέτι είναι ο γνωστός παίκτης. Δημιουργεί κάποιες φάσεις αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Δεν μπορεί με ένα παίκτη στην επίθεση πρέπει να βγαίνουν τα μπακ και να πατάνε τα χαφ περιοχή.Παίζουν μακριά. Δεν είναι ο Κάλαιτζιτς παίκτης για να περιμένεις να μπαίνει μέσα στην περιοχή και  να σκοράρει. Η Ντόρτμουντ βγάζει 7 παίκτες μέσα στην περιοχή. Δεν μπορείς με 1 παίκτη να βγάλεις γκολ και πρέπει να αλλάξει η τακτική. Αυτός βέβαια που θα κρίνει είναι ο προπονητής. Εμένα με ρώτησες την γνέμα μου και σου απαντώ.

Για το αν του έκανε εντύπωση κάτι από το φιλικό μεταξύ του Γιούχτα και του ΟΦΗ…

Παίζουν σωστό ποδόσφαιρο και αλλάζουν θέση. Ατό είναι σημαντικό για μια ομάδα. Εντύπωση που έκανε ο Νιμανί. Πιστεύω πως έχει προσόντα αλλά σαν να  συμβαίνει κάτι με αυτόν δεν ξέρω. Είναι λίγο σπασμένος και σαν να βαριόταν αλλά νομίζω έχει ποιότητα. Σίγουρα και ο Λαμπρόπουλος είναι ένας παίκτης που μπορεί να σου βάλει και γκολ και είναι σημαντικό αυτό. Θα δώσει βοήθειες.

Για τον κόσμο του ΟΦΗ…

Ο ΟΦΗ είναι αυτός που είναι γιατί έχει κόσμο. Αν εξαιρέσεις τις μεγάλες ομάδες ο πιο αξιαγάπητος κόσμος είναι του ΟΦΗ. Σε σπρώχνει και έχεις να καυχιέσαι για τον κόσμο. Όμως δεν παίζει ο κόσμος μπάλα. Πρέπει να κάνεις κάτι και εσύ. Δεν θα ξεχάσω το παιχνίδι με την Παναχαϊκή όπου χάναμε 0-3 στο ημίχρονο και τελικά με την βοήθεια του κόσμου το γυρίσαμε και νικήσαμε 4-3.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook