“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, μέσα από το Gentikoule, τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου μέσα από το Gentikoule 

GOAL: Έκλεισε Γκαϊτάν

Τον Ι8χρονο μέσο Νικόλας Γκαϊτάν απέκτησε ο ΟΦΗ σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. 0 νεαρός ποδοσφαιριστής δοκιμάστηκε πέντε εβδομάδες και προφανώς ο Παύλος Δερμιτζάκης εισηγήθηκε την απόκτηση του, με την σημαντική υποσημείωση ότι προορίζεται αρχικά για την Κ-20.
Τελευταία του ομάδα ήταν η ιταλική Νοτοερίνα, ενώ έχει περάσει σχεδόν από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αμερικής. Κατά τα άλλα, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό και τον ΠΟΑ, σε δύο φιλικά που είναι πολύ πιθανό να διεξαχθούν την ίδια μέρα (αύριο) και με διαφορά δύο ωρών.

Sportday: ΔΙΠΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΟΦΗ

Δυο φιλικά παιχνίδια με ΠΟΑ και Κισσαμικό σχεδιάζει να δώσει ο ΟΦΗ το Σαββατοκύριακο στο «Βαρδινογιάννειο».
Οι ώρες και η μέρα θα αποφασιστούν σήμερα, καθώς στον ΟΦΗ περιμένουν να μάθουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Το πιθανότερο πάντως είναι να διεξαχθούν αύριο και τα δύο ματς. το ένα μετά το άλλο. Στις προπονήσεις επέστρεφαν χθες οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το ρεπό της Τετάρτης. Το πρόγραμμα που περιελάμβανε κυρίως παιχνίδια με μπάλα δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Παπάζσγλου, Κουτσιανικούλης, Κυζιρίδης και Ζορό.
• 0 ΟΦΗ απέκτησε για την Κ-20 τον Νίκο Γκαϊτάν (20 ετών, μέσος στην Ιταλία).

ΦΩΣ: Φουλάρει για επιθετικό, περιμένει «Παπ» και «Κούτσια»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού στον ΟΦΗ (στο περιβάλλον της ΠΑΕ γίνεται λόγος ακόμη και για παίκτη που θα αγωνίζεται αριστερά), καθώς είναι ηλίου φαεινότερον πως το μεγάλο πρόβλημα, τουλάχιστον για την ώρα, είναι η δυστοκία που παρουσίασε στα τρία πρώτα παιχνίδια, όντας η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ έχουν εντοπιστεί δυο τρεις παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, ίσως και αμέσως την ομάδα. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία δεν θέλουν να τραβήξει η υπόθεση σε μάκρος, αλλά νά τελειώνει το ταχύτερο δυνατό. Άλλωστε η εμπειρία από την τελευταία υπόθεση (Ταμούδο) κάθε άλλο παρά ευχάριστη μπορεί να χαρακτηριστεί για τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Τη στιγμή που εντείνεται η προσπάθεια για την τελευταία μεταγραφή, ο Παύλος Δερμιτζάκης περιμένει να ακούσει τα ευχάριστα από το ιατρικό τιμ αναφορικά με την αποθεραπεία των Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη και τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο ματς με τον Αστέρα. Ο Κουτσιανικούλης βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Όσον αφορά τον ψηλόσωμο επιθετικό, παρουσιάζει μεν σαφή βελτίωση, όμως για την ώρα δεν έχει τεστάρει τον εαυτό του σε υψηλότερες πιέσεις και εντάσεις. Αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα επιχειρήσει να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι γιατροί του ΟΦΗ είναι αισιόδοξοι ότι τελικά ο Παπάζογλου θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Δερμιτζάκη, όμως αυτό θα επικυρωθεί, ή όχι, την έπόμενη εβδομάδα.
Τέλος, οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξακολουθούν να αναζητούν αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο (μάλλον με τον Ατσαλένιο), καθώς ο Δερμιτζάκης θέλει να πάρουν οι παίκτες χρόνο συμμετοχής, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, προκειμένου να διατηρήσουν -ή και να βελτιώσουν- τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook