Θέλουν παίκτη ΕΤΟΙΜΟ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τελική φάση της οριοθέτησης του μεταγραφικού του στόχου όμως στην ομάδα ψάχνουν παίκτη που θα αγωνιστεί άμεσα και όχι μετά από… δύο και τρεις μήνες!

Το ότι παρατηρείται καθυστέρηση στο θέμα της απόκτησης του επιθετικού, είναι κάτι δεδομένο. Όπως και το ότι σίγουρα, δεν είναι και πολύ καλό. Όμως, σημασία έχει να βρεθεί ο παίκτης που θα παίξει ΤΩΡΑ και όχι τα… Χριστούγεννα.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – που καθυστερεί η επιλογή του βασικού μεταγραφικού στόχου του ΟΦΗ.

Αυτό συζητείται και μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του ΟΦΗ, αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν καταλήξει ακόμα στην ομάδα.

«Στόχος είναι να πάρουμε έναν έτοιμο παίκτη που μετά από μικρό χρονικό διάστημα, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Τι να τον κάνουμε τον παίκτη, αν παίξει μετά από 3 μήνες;» λένε χαρακτηριστικά στον ΟΦΗ.

Μια τέτοια περίπτωση ΔΕΝ ήταν ο Ταμούδο αλλά βεβαίως μιλούσαμε για τον… Ραούλ Ταμούδο που ακόμα και μετά από έναν μήνα να έπαιζε, πάλι θα ήταν σε θέση να κάνει την διαφορά. Όπως και να’ χει, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Ισπανού φορ, στόχος είναι να αποκτηθεί παίκτης που θα δώσει άμεσα βοήθειες…

Η πληροφόρηση που υπάρχει πάντως είναι ότι ο παίκτης έχει βρεθεί και δεν αποκλείεται να κλείσει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο – άντε το πολύ, Δευτέρα με Τρίτη. Για το αν θα είναι στην διάθεση του Δερμιτζάκη κόντρα στον Αστέρα, αυτό είναι πολύ πρώιμο για να το πούμε όταν δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το όνομα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook