“Aσπρόμαυρος τύπος”… Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, μέσα από το Gentikoule, τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.
Sportday: ΜΙΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σύσκεψη διάρκειας τριών ωρών είχαν χθες ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, ο Νίκος Μοχλός και ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Βασικό θέμα συζήτησης η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδος, με τους τρεις άνδρες να συμφωνούν άτι είναι αδήριτη ανάγκη η απόκτηση σεντερ φορ.
Στο τραπέζι έπεσαν διάφορα ονόματα, ενώ ανοιχτά έμεινε και το θέμα της απόκτησης αριστερού χαφ. Κατά τα άλλα. ο ΟΦΗ οριστικοποίησε τα δύο φιλικά για σήμερα, αμφότερα στο Βαρδινογιάννειο. Με τον Κισσαμικό θα παίξει στις 16:00 και με τον ΠΟΑ στις 18:00.

GOAL: «ΟΚ» ο Κουτσιανικούλης

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κουτσιανικούλης και τέθηκε στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη. 0 Λαρισαίος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Θανάση Παπάζογλου που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι πανέτοιμος την επόμενη εβδομάδα. Απών ήταν ο Μαρκ Ζορό που, με αφορμή τον τραυματισμό του, πήρε άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στη Γαλλία.

ΦΩΣ: Ωφέλιμη η διακοπή για τον ΟΦΗ

Ωφέλιμη είναι η διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ, καθώς μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, εντός έδρας (15 Σεπτεμβρίου) αναμένεται να είναι έτοιμοι τρεις παίκτες οι οποίοι είναι τραυματίες και αυτό το διάστημα υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή. Ο λόγος για τους Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη και Ζόρο οι οποίοι καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς και θα τεθούν στή διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Οι Ηρακλειώτες στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσαν στο γήπεδο τους με Πανιώνιο και Πλατανιά μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες και για τον λόγο αυτό θέλουν πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στους Πελοποννήσιους.
Κατά τα λοιπά ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει προγραμματίσει για σήμερα δύο φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να μη χαλαρώσουν οι παίκτες του από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» στις 4 το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν τον Κισσαμικό, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ενώ δύο ώρες αργότερα, στο ίδιο στάδιο θα παίξουν με τον Ατσαλένιο. Ο κόουτς του ΟΦΗ θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές ενδεκάδες και θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook