Έβγαλε… την υποχρέωση ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς να εντυπωσιάσει και βλέποντας το φιλικό με τον Κισσαμικό περισσότερο σαν αγγαρεία ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Κισσαμικού χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρόπουλου.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού αλλά αυτή ήταν και η εξαίρεση του  στο υπόλοιπο του αγώνα που το είδε σαν αγγαρεία. Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου προειδοποίησε δύο φορές την εστία του Κισσαμικού. Στο 4΄ ο Λαμπρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τον Ρίζο σε ετοιμότητα, ενώ τρία λεπτά αργότερα, το σουτ στην κίνηση του Νιμανί πέρασε λίγο άουτ.

Στο 13΄ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Στάθη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος από τα 11 μέτρα άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Φερνάντεζ ο  Κισσαμικός κέρδισε πέναλτι όμως ο Κιν που ανέλαβε την εκτέλεση “νικήθηκε” από τον Φερνάντεζ που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Μετά το γκολ ο ΟΦΗ κατέβασε ανεξήγητα στροφές και μέχρι να τελειώσει το πρώτο μέρος είχε μία καλή στιγμή με τον Ροβύθη στο 27, ενώ το σουτ του Λαμπρόπουλου στο 40΄δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Χανιώτικης ομάδας.

Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστικά καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον ΟΦΗ που στην επανάληψη εκτός από κάποιες εκλάμψεις του ορεξάτου Ροβύθη δεν έδειξε κάτι. Ο Κισσαμικός είχε πολύ καλή στιγμή στο 49΄ όμως ο Φερνάντεζ με πολύ ωραία επέμβαση απομάκρυνε το πλασέ του Τζιορτζώνη.

ΟΦΗ: Φερνάντες (66΄ Αγριμάκης), Στάθης, Μιλιάζες, Σβασίγια, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ροβύθης, Βιτώρος, Νιμανί

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook