«Aσπρόμαυρος τύπος»… Kυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, μέσα από το Gentikoule, τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

Sportday: Πρώτο γκολ για Γκαλέτι!

Ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει στο 80′ με 2-0 απο τον ΠΟΑ. στο «Βαρδινογιάννειο», αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο, γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 3-2.
Πρώτο γκολ για τον Γκαλέτι (81).
έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Σκόραρε και ο Ογιος (82′) που είχε και δοκάρι στο 52′. Τη νίκη στον ΟΦΗ χάρισε ο Κουτσιανικούλης στο 90′. Σούπερ εμφάνιση απο τον ΠΟΑ ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα. Δυο γκόλ ο Π. Γιακουμάκης (4′. 76′) για την ομάδα του Ατσαλένιου, η οποία δείχνει ότι θα είναι πολύ δυνατή στη Γ Εθνική. Οι συνθέσεις: ΟΦΗ. Αγριμάκης (20′ Δασκαλάκης). Μπούρμπος, Μονιάκης. Τριποτσέρης Μπανούσης (54′ Δαμιανάκης). Κάλαιτζιτς (69′ Κουτσιανικούλης). Γκαϊτάν (46′ Γκαλέτι). Ζε Εντουάρντο. Ογιος.
Φραγκουλάκης. Περογαμβράκης.
ΠΟΑ: Συνάνης. Χαλκιαδάκης (80′ Βρετός). Αραβιάκης (46′ Γιακουμάκης Γ.). Πετράκης (80′ Καρβελάς).
Πρωτογεράκης (46′ Παπαδομιχελάκης). Γιακουμάκης Μ. Μαραγκάκης (46′ Πλουσής).Καργιωτάκης (46′ Καλομοίρης). Φραγκιαδάκης (80′ Σχοιναράκης).Μπουτσάκης,Γιακουμάκης Π (82′ Νύχταρης).
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ Με τη λήξη του φιλικού με τον ΠΟΑ ακολούθησε αυτό με τον Κισσαμικό. Το πήρε και αυτό ο ΟΦΗ με 1-0 χάρη σε γκολ από πέναλτι του Λαμπρόπουλου (13′). Στο 18′ ο νεοφώτιστος στη Γ Εθνική. Κισσαμικός. έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Φερνάνεζ. απέκρουσε το πέναλτι του Κιν. Δοκάρι για τον ΟΦΗ στο 80′ με τον Μακρή.
ΟΦΗ: Φερνάντες (65′ Αγριμάκης), Στάθης. Μιλιάζες. Σβασίγια.
Δαμιανάκης. Βερόν. Μακρής. Λαμπρόπουλος. Ροβύθης. Βιτώρος (68′ Βλαχάκης). Νιμανί.
Κισσαμικός. Ρίζος. Παραλίκης (78′ Γιρουκάκης). Ψυχουντάκης (68′ Καρβουνιάρης). Χολέβας. Εσόνο (70′ Βαρδάκης). Εν’ Γκουέν (83′ Χατζηλιόντας). Τζιορτζιόνε (70′ Μπάτζιο).
Χατζηλιόντας (78′ Κουκάκης). Τσικουδάκης (70′ Ψαράκης), Δρακάκης (68′ Μαντζιούνης). Κιν (46′ Κουμπρόγλου).

GOAL:ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΟΡ

Ενας Ευρωπαίος κι ένας Αφρικανός φορ έχουν προκριθεί από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, όπως τόνισε χθες ο Παύλος Δερμιτζάκης, που συμπλήρωσε ότι οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από αύριο. Η δήλωση έγινε μετά τα δύο φιλικά 90λεπτης διάρκειας έκαστο που έδωοε χθες ενάντια σε κρητικές ομάδες της Γ’ Εθνικής στο Βαρδινογιάννειο ο ΟΦΗ.
Ο Δερμιτζάκης παρέταξε ένα μίγμα βασικών και αναπληρωματικών και στα δύο και σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοοη κάποιων παικτών του. Στο πρώτο φιλικό κόντρα στον εξαιρετικό Κισσαμικό οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν δύσκολα ΙΟ. Το γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Λαμπρόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχασαν πέναλτι με τον Κιν στο 18′ (απέκρουσε ο Φερνάντες).
Στο φιλικό που ακολούθησε με τον Ατσαλένιο ο ΟΦΗ μπορεί να κέρδισε 3-2, ωστόσο η νίκη ήρθε με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, αφού οι φιλοξενούμενοι -που έκαναν τέσσερις αλλαγές στο 80′- ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν 2-0 (5 ,76′ ο Γιακουμάκης τα γκολ). 0 Γκαλέτι ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά μειώνονται στο 80′ με καταπληκτικό σουτ, ενώ τα άλλα γκολ πέτυχαν ο Ογιος (84′) και ο Κουτσιανικούλης (89′).
ΟΦΗ (με Κισσαμικό): Φερνάντες (65′ Αγριμάκης), Στάθης, Μιλιάζες, Σβασίγια, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ροβύθης, Βιτώρος (68′ Βλαχάκης), Νιμανί ΟΦΗ (με Ατσαλένιο): Αγριμάκης (20′ Δασκαλάκης), Μπούρμπος, Μονιάκης, Τριποτσέρης Μπανούσης (54′ Δαμιανάκης), Κάλάίτζιτς (69′ Κουτσιανικούλης), Γκαϊτάν (46′ Γκαλέτι), Ζε Εντουάρντο, Ογιος, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook