Μανωλάς: “Αδικείται ο ΟΦΗ από την θέση του, καλός προπονητής ο Δερμιτζάκης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 πλέκοντας το εγκώμιο του ΟΦΗ και εξέφρασε την άποψη ότι σύντομα θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος ενώ στάθηκε στην απουσία των Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.

Ο Στέλιος Μανωλάς εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ και στάθηκε στην εικόνα που παρουσίασε κόντρα στον Πλατανιά λέγοντας ότι «ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στον Πλατανιά. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι πολύ καλός προπονητής και έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα. Το γήπεδο του ΟΦΗ είναι μια μεγάλη έδρα και ο κόσμος του είναι πραγματικά φανταστικός. Μπορεί να μην μπήκαν γκολ, όμως μου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΟΦΗ παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αδικείται ο ΟΦΗ από την θέση που έχει στην βαθμολογία. Πιστεύω ότι ο Δερμιτζάκης έχει κάνει καλή δουλειά και σύντομα θα έρθουν οι βαθμοί. Μου άρεσε ο ΟΦΗ και βέβαια μην ξεχνάμε ότι έλειπαν οι Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης που είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Μανωλάς στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία 3 Κρητικών ομάδων στην Σούπερ Λιγκ: «Η Κρήτη είναι ένα κράτος από μόνο του που δεν γνωρίζει την δύναμη του. Έχει τα πάντα και πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο. Έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές και δείτε τον Εργοτέλη που αγωνίζεται με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του. Θα είναι σημαντικό για ολόκληρη την Κρήτη και θα είναι σπουδαίο για το νησί να ακούγεται τέσσερις και πέντε φορές μέσα από μια αθλητική εκπομπή. Μακάρι του χρόνου να έχει ακόμα περισσότερες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ».

Για την εικόνα του Εργοτέλη: «Τον Εργοτέλη τον γνωρίζω από πέρυσι που έπαιξα αντίπαλος του ως προπονητής της Νίκης Βόλου. Έχει συγκροτήσει ένα αξιόμαχο σύνολο με ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του, έχει αποκτήσει κάποιους Έλληνες. Ο Γιάννης Πετράκης γνωρίζει την ομάδα και είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Ο χαμός του κυρίου Παπουτσάκη δείχνει να έχει ξεπεραστεί – όσο είναι δυνατόν αυτό».

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: «Έγινε και αυτό στην Ελλάδα. Μετά την έλευση της τρόϊκας, είδαμε και την ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική. Ήταν κάτι που όπως ήρθαν έτσι τα πράγματα, έπρεπε να γίνει για να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν. Έγιναν λάθη και όχι μόνο. Η ομάδα έφτασε σε ένα σημείο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην Σούπερ Λιγκ λόγω των χρεών και ελπίζουμε να βρει τον δρόμο της. Είναι λυπηρό να βλέπεις την ΑΕΚ να παίζει με ομάδες όπως τα Ζωνιανά χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω. Συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας και αντί να τα γιορτάζει, πενθεί. Το σημαντικό είναι να μην χαθεί ο κόσμος και να σταθεί στο πλευρό της. Το πρόβλημα ήταν δικό μας, υπήρχε εμφύλιος και δημιούργησε προβλήματα που τα γνωρίζουν μόνο όσοι είναι μέσα στην ομάδα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν είναι οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν ξεκινήσουν τα έργα του γηπέδου – γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό – τότε ο κόσμος θα αρχίσει να πιστεύει στην αναγέννηση της ΑΕΚ».