“Διαβολομήνας”, διακοπή και… Εργοτέλης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ακολουθεί ένας μήνας, πραγματικός “Γολγοθάς” με δύσκολα παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ένα πρόγραμμα – “βουνό” περιμένει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στον μήνα που ακολουθεί με τα παιχνίδια που έρχονται να είναι σαφώς δυσκολότερα από αυτά που έδωσε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η αρχή γίνεται με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη Κυριακή (15/9) με τον οποίο ξεκινάει μια τριάδα – φωτιά! Στην συνέχεια, ο ΟΦΗ θα πάει στην Λεωφόρο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (21/9) και μετά, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο “Γεντί Κουλέ”.

Την έβδομη αγωνιστική, ο ΟΦΗ θα πάει στην Κομοτηνή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό (6/10) – οπότε και διακόπτεται το πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Ωστόσο, με το τέλος της, ακολουθεί αμέσως το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (20/10) στο “Γεντί Κουλέ”.

Μια πεντάδα αγώνων που θα κρίνουν πάρα πολλά για τον ΟΦΗ που απαιτεί να δείξει μεγάλη αποφασιστικότητα αλλά και πυγμή προκειμένου να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook