“Διαβολομήνας”, διακοπή και… Εργοτέλης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ακολουθεί ένας μήνας, πραγματικός “Γολγοθάς” με δύσκολα παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ένα πρόγραμμα – “βουνό” περιμένει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στον μήνα που ακολουθεί με τα παιχνίδια που έρχονται να είναι σαφώς δυσκολότερα από αυτά που έδωσε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η αρχή γίνεται με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη Κυριακή (15/9) με τον οποίο ξεκινάει μια τριάδα – φωτιά! Στην συνέχεια, ο ΟΦΗ θα πάει στην Λεωφόρο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (21/9) και μετά, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο “Γεντί Κουλέ”.

Την έβδομη αγωνιστική, ο ΟΦΗ θα πάει στην Κομοτηνή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό (6/10) – οπότε και διακόπτεται το πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Ωστόσο, με το τέλος της, ακολουθεί αμέσως το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (20/10) στο “Γεντί Κουλέ”.

Μια πεντάδα αγώνων που θα κρίνουν πάρα πολλά για τον ΟΦΗ που απαιτεί να δείξει μεγάλη αποφασιστικότητα αλλά και πυγμή προκειμένου να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών!