Θύρα 4: “Κρατήστε τα πέταλα καθαρά, δεν είναι πολιτικός φορέας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεγαλύτερο και πιο δυναμικό κομμάτι του οπαδικού κινήματος του ΟΦΗ, η Θύρα 4, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέλνει μήνυμα τονίζοντας ότι: “Εμείς λατρεύουμε την Κρήτη και τον ΟΦΗ. Τα πέταλα δεν θα γίνουν πολιτικός φορέας” ενώ μεταφέρουν και τους οπαδικούς τους χαιρετισμούς στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Θύρας 4

Κρατήστε τα πέταλα καθαρά. Τα πέταλα δεν είναι πολιτικός φορέας και δε θα επιτρέψουμε να γίνουν. Όσο και αν οι οπαδοί, ως αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας, αποτελούμε πολιτικά υποκείμενα , επιλέγουμε να ζούμε και αναπνέουμε το «δικό» μας αέρα.

Έναν αέρα που δε σηκώνει τη μπόχα των μοντέρνων καιρών, τη δυσωδία που οι κουμανταδόροι του πολιτικού συστήματος μας κερνάνε διαρκώς, έχοντας φτάσει την κοινωνία μας ένα βήμα πριν τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Γυρνάμε την πλάτη μας στους καιροσκόπους πολιτικάντηδες ανεξαρτήτως προελεύσεως, σε όσους προσπαθούν να χρεώσουν πολιτικές επιλογές στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού, με αποκλειστική διάθεση να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα!

Λες και νοιάστηκαν ποτέ για την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως οπαδοί που αγαπούν στο έπακρο την ομάδα μας. Προβλήματα που τις περισσότερες φορές είναι αυτοί οι ίδιοι που δημιουργούν, εσκεμμένα ή λόγω της αδιαφορίας τους προς εμάς και τώρα ψηφοθηρικά προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Δε θα γίνουμε το μέσο για ανάδειξη καμιάς πολιτικής ιδεολογίας. Εμείς λατρεύουμε την Κρήτη και τον ΟΦΗ και το καμίνι τώρα ξαναζεί!

Επιλέγουμε συνειδητά να κρατάμε τις πλάτες μας γυρισμένες στα βρώμικα παιχνίδια σας, κάνοντας ιδέα μας τη δική μας πραγματικότητα και συναγωνιστές μας τα αδέρφια μας στο πέταλο.

Για αυτό λοιπόν, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Όποιος προσπαθεί να μπλέξει ανόμοια πράγματα μεταξύ τους μόνο χαμένος μπορεί να βγει… και αυτό είναι κάτι που οι επίδοξοι «ευεργέτες» παντός τύπου θα έπρεπε να το γνωρίζουν εξαρχής. Τους οπαδικούς μας χαιρετισμούς στο λαό του ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ ΘΥΡΑ-4 1986