Μπαξεβάνος: “Θα βρει τον ρυθμό του ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του Κισσαμικού μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα βελτιωθεί αρκετά στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το πως έχει δει τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα…

Δεν ξεκίνησε όπως θα περιμέναμε. Στο δικό μας παιχνίδι δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα γιατί υπήρχαν δυο φιλικά εκείνη την ημέρα που ο ΟΦΗ θα έπαιζε με μπερδεμένες ενδεκάδες. Θέλω να πιστεύω πως μέσα από τα παιχνίδια θα βρει τον δρόμο του γιατί υπάρχει και ποιότητα και διάθεση. Σίγουρα τα αποτελέσματα μετράνε, έφερε 2 ισοπαλίες στην έδρα του σε παιχνίδια που θα μπορούσε να τα πάρει. Στην αρχή είναι λίγο δύσκολο να βρει ρυθμό η ομάδα αλλά πιστεύω στην συνέχεια θα τα καταφέρει.

Για την αναμέτρηση ΟΦΗ-Πλατανιάς και την αμυντική τακτική που ακολούθησε η ομάδα των Χανίων…

Εγώ  είδα ένα παιχνίδι που φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από άσχημα αποτελέσματα και θέλανε το αποτέλεσμα. Ήταν φυσιολογικό για εμένα να παίξει έτσι. Ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός για τον Πλατανιά και μετράει διαφορετικά ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα γειτονικό ντέρμπι.

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου του ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά…

Ο κόσμος είναι φυσιολογικό να ζητάει το κάτι παραπάνω. Βάσει μεταγραφών περιμένει να κάνει μια πορεία αντάξια. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι στα χαρτιά και είναι διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΟΦΗ θα βει την άκρη και θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ…

Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Παίξαμε με μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και δείξαμε πως είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος αλλά και του ματς του κυπέλλου. Με ευχαρίστησε το γεγονός πως είδα βελτίωση στην ανάπτυξη και στην οργάνωση που είχαμε προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε βελτίωση και στο γκολ όμως με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθει και αυτό. Ήμασταν καλοί και στο αμυντικό κομμάτι που γενικά το έχουμε δείξει και στα προηγούμενα φιλικά. Είχαμε βελτίωση σε αρκετά κομμάτια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα έρθει και το γκολ.