Σενάριο για Ιακουίντα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πάνω που ο ΟΦΗ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην απόκτηση του Αρίζα Μακουκούλα, δημοσιεύματα κάνουν την εμφάνιση τους για τον Βιτσέντζο Ιακουίντα που παραμένει στην λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν το blog “MarcaSL” αποκάλυψε την είδηση ότι ο Ιακουίντα τηλεφώνησε σε συμπατριώτη του που έχει αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ ζητώντας πληροφορίες για τον ΟΦΗ. “Ο άλλοτε άσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, επικοινώνησε το βράδυ της Δευτέρας (9/9) με συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και ζήτησε να μάθει πληροφορίες για τον ΟΦΗ(!) και την Κρήτη!” αναφέρει το δημοσίευμα.

Την επόμενη μέρα, δηλαδή σήμερα το πρωί, το Goal με ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πουλινάκης παλεύει την περίπτωση του Ιταλού φορ που μέχρι και το 2011 έκανε θραύση στην Ιταλία αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να δώσει ένα “τσουβάλι χρήματα” δίχως όμως να μπορέσει να τον αποκτήσει.

Και η διάψευση του “ναι μεν αλλά…”

Ο ΟΦΗ διέψευσε οποιαδήποτε σενάρια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του για τον Βιτσέντζο Ιακουίντα, με μια  – ωστόσο – αινιγματική τοποθέτηση στο “Εθνοσπόρ”: «Μέχρι τώρα δεν μας έχει προτείνει κανείς τον Ιακουίντα. Ομως, αν ισχύει ότι ρώτησε για την ομάδα μας, σημαίνει πως κάποιος μάνατζερ του έριξε την ιδέα. Αν πλησιάσει και εμάς σαφώς και θα μιλήσουμε για τον Ιακουίντα. Παίχτες σαν κι αυτόν είναι πολυτέλεια για το ποδόσφαιρό μας».

Το σίγουρο είναι ότι πλέον απέμειναν 48 ώρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον ΟΦΗ χρειάζεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του επιθετικού…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook