Ο Σταύρος Ψωμιάδης πλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Κουράκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το εγκώμιο του Γιάννη Κουράκη έπλεξε με δηλώσεις του ο Σταύρος Ψωμιάδης φέρνοντας τον ως παράδειγμα για άλλους συναδέλφους του λόγω της στήριξης του προς τον ΟΦΗ στον πολύμηνο αγώνα που κάνει.

Η συμμετοχή του Γιάννη Κουράκη στον αγώνα που κάνει ο ΟΦΗ εδώ και δύο μήνες είναι αναγνωρίσιμη από όλη την Ελλάδα και κανένας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Ένας από αυτούς είναι και ο Σταύρος Ψωμιάδης που βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον δήμαρχο Καβάλας.

Ο πρόεδρος της Μακεδονικής ΠΑΕ εκθείασε τον Γιάννη Κουράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέροντας τον ως παράδειγμα για την στήριξη που παρέχει στον ΟΦΗ. «Εγώ θα ήθελα να έχω έναν δήμαρχο στην πόλη μου σαν αυτόν που έχει στο πλευρό του ο ΟΦΗ, τον κύριο Κουράκη – τον πρώην υπουργό που έχει αφήσει στην άκρη τις δικές του υποχρεώσεις και τρέχει όλη μέρα για τον ΟΦΗ. Έχει αφήσει τα πάντα και κάνει ότι μπορεί για να σώσει την ομάδα της πόλης του. Δεν θέλω έναν δήμαρχο που να πηγαίνει κόντρα στο οτιδήποτε έχει σχέση με την ομάδα από την στιγμή που γνωρίζει τι έχω προσφέρει εγώ» ήταν τα λόγια του Σταύρου Ψωμιάδη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook