Συνεργασία ΟΦΗ – NOVA με 50% έκπτωση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ενημερώνει τον κόσμο για την συνεργασία που υπάρχει με τη NOVA για προσφορά της τάξης του 50%.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνεργασία με την Nova προσφέρει έκπτωση 50% στις υπηρεσίες Nova Sports pack, Nova επίγεια sports καθώς και στα Κανάλια Novasports (για συνδρομητές Nova 3play) σε όλους τους φίλους του ΟΦΗ.

Nova Sports pack:

Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του ΟΦΗ στην SuperLeague ΟΠΑΠ και απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις, αγαπημένες ταινίες και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299 € για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 624 € που στοιχίζει κανονικά .

Nova 3Play:

Εάν είστε συνδρομητής Nova 3Play προσθέστε τώρα όλα τα κανάλια Novasports στην μοναδική τιμή των 149€ αντί για 300€, για ένα ολόκληρο χρόνο (*).

Nova Επίγεια sports:

Δείτε φέτος μεγάλα ματς του ΟΦΗ στην SuperLeague ΟΠΑΠ αλλά και αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου. Μαζί με την καλύτερη πρωινή ζώνη παιδικού προγράμματος στην μοναδική τιμή των 149 € για ένα  ολόκληρο χρόνο αντί 299 € που στοιχίζει κανονικά .

Αποκλειστική διάθεση στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9 (πληροφορίες στο 2810254674)

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/9/2013

(*) H προσφορά για τα κανάλια Novasports δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη πρόσθετη υπηρεσία στο Nova 3play. Αφορά  μόνο τον συνδυασμό Nova 3play και τα κανάλια Novasports.