«Ο Χανιώτικος λαός στηρίζει τον αγώνα του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πάτερ Γιάννης Καραμουσαδάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την στήριξη του προς τον αγώνα του ΟΦΗ αλλά και την ευχή για ένα αίσιο τέλος. Η διοίκηση του ΑΟ Χανιά πριν από δύο εβδομάδες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την συμπαράσταση της στον αγώνα του ΟΦΗ ενώ την προηγούμενη εβδομάδα σε ομιλία του ο Πάτερ Γιάννης Καραμουσαδάκης έπλεξε το εγκώμιο της συσπείρωσης που υπάρχει στον ΟΦΗ.

Ο ίδιος έχοντας πλέον την θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά μιλώντας για την ηθική στήριξη των «μπλε» τόνισε ότι «ο ΟΦΗ είναι ένα υγιές σωματείο. Γιατί να θέλουν να τον πετάξουν έξω από το πρωτάθλημα; Κάνει έναν υγιή και δίκαιο αγώνα και όμως, είναι τρισκατάρατος από εκείνους που δεν τον στηρίζουν. Ο Χανιώτικος λαός στηρίζει αυτόν τον αγώνα γιατί είναι υγιής και για αυτόν τον λόγο συμπαραστεκόμαστε. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ κάνει αυτόν τον αγώνα και για αυτόν τον λόγο τον στηρίζουμε».

Παράλληλα, ο Πάτερ Γιάννης Καραμουσαδάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συσπείρωση που υπάρχει στον ΟΦΗ μεταξύ του συλλόγου και των φιλάθλων του. «Είμαι λίγο απογοητευμένος από τους φιλάθλους των Χανίων. Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα αλλά πιστεύω πως θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να παίρνουμε παραδείγματα, ομάδες όπως ο ΟΦΗ. Μια ομάδα που βρίσκονται στην διοίκηση άνθρωποι που την αγαπούν. Τι να το κάνω εγώ, αν μπαίνει ο οποιοσδήποτε στον ΑΟ Χανιά και δεν είναι γνήστιος «ΑΟΧίτης»; Δεν υπάρχει το δέσιμο με τον σύλλογο και κατά συνέπεια μένει ένα κατακάθι» ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την προσπάθεια που επιχειρείται στον ΑΟ Χανιά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη υπογράμμισε ότι «ο ΑΟ Χανιά θα βρει τον δρόμο του. Είναι καιρός να κρεμάει το καλάθι του εκεί που φτάνει το χέρι του και όχι ψηλότερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook