Μπούρμπος: “Θα ανταμείψουμε τον κόσμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του ΟΦΗ, ο Χρήστος Μπούρμπος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στη ΝOVA τόνισε ότι η ομάδα θα είναι σύντομα αυτή που όλοι περιμένουν.

Οι δηλώσεις του Μπούρμπου στην κάμερα του novasports:

Για το ότι δεν ήρθε η πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ:
“Κοιτάξτε εμείς τώρα γιατί δεν έρχονται αποτελέσματα, εντάξει είναι και θέμα τύχης θεωρώ και στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει εδώ πέρα στην έδρα μας θεωρώ ότι είχαμε διάθεση, η ομάδα προσπάθησε, έβγαλε ευκαιρίες, απλά θεωρώ ότι έχουμε μια ατυχία η οποία συνεχίζεται, κάναμε φάσεις οι οποίες μπορούσαμε και να έχουμε προηγηθεί και θεωρώ ότι το ματς θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε προηγηθεί εμείς πρώτοι. Το καλό είναι ότι η ομάδα σκόραρε, έσπασε το ρόδι όπως είπαμε, πήραμε έναν βαθμό, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν πρέπει να μείνουμε στα αποτελέσματα, η ομάδα έχει και την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να ανταπεξέλθει απ’ αυτή τη δυσκολία που της έχει έρθει, συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε και η ομάδα θα έρθει και θα παίρνει και τις νίκες που αυτές επιζητούμε σε κάθε παιχνίδι”.

Για τον αν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής οι νέοι παίκτες:
“Σίγουρα, αν δείτε το ρόστερ μας οι περισσότεροι παίκτες είναι νέοι, σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, δεν πρέπει να το δούμε όμως σαν δικαιολογία. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θεωρώ ότι γίνεται καλύτερη και αυτό θα το δείξει στη συνέχεια”.

Το μήνυμά του στον κόσμο:
“Κατ’ αρχήν εγώ βρίσκομαι πλέον είναι ο τέταρτος χρόνος σ’ αυτή την ομάδα, ο κόσμος θα καταντήσει γραφικό να το λέμε συνέχεια είναι πάντα δίπλα μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζει όπως κάνει πάντα και να είναι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια”.