Περογαμβράκης: “Ήρθε το γκολ, θα έρθουν και οι νίκες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, Αλέξης Περογαμβράκης, μίλησε στη NOVA και εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ.

Αρχικά είπε ότι: “Εντάξει, βάλαμε το πρώτο γκολ, από εκεί και πέρα δεν παίζει σημασία που το έβαλα εγώ. Η ομάδα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ, ο Αστέρας μας απείλησε μόνο από στημένα, είχε κι αυτός κάποιες φάσεις. Από εκεί και πέρα δεχθήκαμε σε μία αντεπίθεση το γκολ, προσπαθήσαμε πάλι, πιέσαμε, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο, χάσαμε πάλι κάποιες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε μαζί με τη βοήθεια του κόσμου πετύχαμε το γκολ. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θέλουμε, χρειαζόμαστε και λίγο τύχη γιατί πιστεύω ότι δημιουργούμε πολλές φάσεις, αλλά δεν πετυχαίνουμε κάποιο γκολ”.

Για τις πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες του ΟΦΗ: “Εντάξει, εμείς καθημερινά δουλεύουμε στην προπόνηση και πιστεύω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το δείξαμε σήμερα. Εντάξει, το γκολ είναι θέμα ψυχολογίας, είναι θέμα ικανότητας, πιστεύω ότι στη συνέχεια θα μπούνε γκολ και θα’ ρθουνε και νίκες”.

Το μήνυμά του στον κόσμο: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί πιστεύω ότι και σήμερα ήταν συγκλονιστικός, μας βοήθησε πολύ, θα τους στείλω ένα μήνυμα. Χρειάζεται υπομονή και πιστεύω ότι θα’ ρθουν κι οι νίκες κι οι χαρές στην ομάδα”.

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια παλεύει για την παραμονή: “Εντάξει, η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες, είχε πέσει στη β’ κατηγορία, ξανανέβηκε, εντάξει προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι μαζί, ο πρόεδρος, η διοίκηση, ο κόσμος, όλοι, πιστεύω ότι θα’ ρθουνε καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ”.