“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Στην εξέδρα κερδίζει

Μπορεί το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα να μην είναι και το πλέον ιδανικό, ωστόοο οι φίλαθλοι των Κρητικών είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την ομάδα. Η αγάπη τους φαίνεται και από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ έφταοε τον αριθμό των 2.918, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τον ΟΦΗ. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 2.724 κάρτες την περίοδο 2011-12 όταν οι «ασπρόμαυροι» είχαν επιστρέψει στη Super League. Ενδεικτικό του ξεσηκωμού που υπάρχει στον ΟΦΗ είναι ότι την περίοδο 2012-13 είχαν διατεθεί μόλις 855 εισιτήρια διαρκείας. Κατά τα άλλα, ο Παύλος Δερμιτζάκης υπολογίζει κανονικά στον Παπάζογλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Sportday

Ρεκόρ διαρκείας

Κοντά στο να σπάσει το φράγμα των 3.000 διαρκείας είναι ο ΟΦΗ κι ας μην έχει ακόμη νίκη η ομάδα στο πρωτάθλημα! Μέχρι και χθες το πρωί η κρητική ΠΑΕ είχε διαθέσει 2.915 κάρτες, ξεπερνώντας τον αριθμό των διαρκείας που είχε δώσει τη σεζόν 2011-2012. Ηταν η σεζόν της επανόδου του ΟΦΗ στη Super League και τότε είχαν διατεθεί όλη τη χρονιά 2.724.
Ενδεικτικό της επανασυσηείρωσης του κόσμου είναι το γεγονός ότι πέρυσι ο σύλλογος του Ηρακλείου είχε διαθέσει μόλις 816 εισιτήρια διαρκείας. Καθοριστικό ρόλο έχουν παίζει οι μεταγραφές, κυρίως του Λουτσιάνο Γκαλέτι και του Ζε Εντουάρντο.
μολονότι ακόμη ο ΟΦΗ δεν έχει εισπράξει αγωνιστικά όσα προσδοκά από τους εν λόγω αλλά κι άλλους παίκτες που εντάχθηκαν στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι.
Οι μεταγραφές ίσως να μην έχουν τελειώσει, αφού εκκρεμεί η ανακοίνωση της απόκτησης ταυ Ηλία Κώτσιου. Πού έχει κολλήσει: Στο ότι αντιδρά μερίδα οπαδών της ομάδας. Κάποιοι οργανωμένοι υποστηρίζουν ότι ο Κώτσιος ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα παλαιότερα είχε ένα επεισόδιο με τον τότε τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Πόλυ Βεζυρίδη. Ο Κώτσιος. βέβαια, το αντικρούει, λέγοντας ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Βεζυρίδη και μένει να δούμε τι θα γίνει. Σημειωτέον ότι την απόκτησή του έχει εισηγηθεί ο Νίκος Μαχλάς, που εκτός των άλλων θεωρεί τον άλλοτε συμπαίκτη του συμφέρουσα οικονομικά λύση. καθώς η συμφωνία είναι για 20.000 ευρώ ετησίως.

ΦΩΣ

Τρίβει τα χέρια του για Παπάζογλου ο Δερμιτζάκης

Μπορεί να μην έχει καταφέρει, ακόμη, ο ΟΦΗ να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, όμως σίγουρα ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε… φως στην άκρη του τούνελ και ευελπιστεί να έρθουν και καλύτερες ημέρες για την ομάδα. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης έσπασε το…
ρόδι στο σκοράρισμα, αλλά κυρίως ότι επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Θανάσης Παπάζογλου.
Και με την επιστροφή αυτή φάνηκαν στην πράξη τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας του υψηλόσωμου επιθετικού, καθώς με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε η μορφή ολόκληρης της ομάδας και έγινε περισσότερο αισθητή στην περιοχή του Αστέρα. Το πιο ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Παπάζογλου μετά το ματς της Κυριακής δεν ένιωθε την παραμικρή ενόχληση, κάτι που συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες, μιας και οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ ήθελαν να διαπιστώσουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός τού παίκτη μετά την ταλαιπωρία που πέρασε. Έτσι αν δεν υπάρξει κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες τότε όχι απλά θα υπολογίζεται ο Παπάζογλου για τη Λεωφόρο στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟ, αλλά πιθανόν θα βρεθεί και στην άρχική ενδεκάδα της ομάδας του Ηρακλείου, για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Το βέβαιο είναι ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι αρκετά προσεκτικοί με την περίπτωση του Παπάζογλου, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να (ξανα)χάσουν τον παίκτη που συνέτεινε τα μέγιστα στη μεταστροφή της εικόνας της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι. Αλλωστε την ίδια στιγμή και ο Αρίζα Μακουκούλα δείχνει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Ηρακλείου και θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες μέχρι να είναι σε θέση να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook