Κολιτσιδάκης: “Νέες ομάδες ΟΦΗ και ΠΑΟ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του Ηροδότου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι του Σαββάτου ενώ θυμήθηκε και τα δύο παιχνίδια που του έχουν μείνει αξέχαστα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ είπε πως “θεωρώ οτι και οι δύο ομάδες ακόμα ψάχνονται. Είναι δύο νέες ομάδες με νέους προπονητές που δεν έχουν μέχρι τώρα ξεκινήσει καλά. Θεωρώ οτι και για τους δύο το ματς θα είναι κριτήριο για την συνέχεια. Υπάρχει μία αβεβαιότητα και επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή ούτε στήριξη στον εκάστοτε προπονητή που επιλέγει μία ομάδα το καλοκαίρι. Θα είναι ένα ανοικτό ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν τρομάζει αφού έχει μικρύνει ως ομάδα και δεν είναι πλέον φαβορί σε κάθε ματς”.

Ενώ για το τι θυμάται από τα ματς όπου έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ: “Έχω πάρα πολλές αναμνήσεις με την ΑΕΚ. Μου έχουν μείνει αρκετά ματς αλλά ξεχωρίζω δύο με την φανέλα του ΟΦΗ. Το ένα το διπλό μας με τα γκολ του Κιάσσου στην Ν. Φιλαδέλφεια και το άλλο με το γκολ του Γκόμεζ στην Ρόδο. Είχαμε γερές μονομαχίες και λόγο του πάθους μου ήμουν πάντα το “κόκκινο πανί” για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Τώρα εντελώς αναπάντεχα θα την ξαναβρώ αντίπαλο σε άλλη κατηγορία. Δεν το περίμενα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook