“Kλείδωσαν” οι 10, δίλημμα με Κουτσιανικούλη ή Λαμπρόπουλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Παύλος Δερμιτζάκης φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με μια θέση να παίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης ανάμεσα σε Λαμπρόπουλο και Κουτσιανικούλη.

Όπως έδειξε ο τεχνικός του ΟΦΗ εκτός από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που θα υπάρχουν σε σχέση με την 11άδα που παρέταξε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης δεδομένου ότι οι Μονιάκης και Γκαλέτι δεν θα είναι στην διάθεση του λόγω τραυματισμών πιθανόν να υπάρξει και ακόμη μία.

Ο Καβαλιώτης προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Ο Δασκαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπούρμπος, στο αριστερό επιστρέφει ο Μιλιάζες, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείτε από τους Τριποτσέρη και Σβασίγια. Μακρής, Βερόν και Ζε θα είναι στο χώρο του κέντρου, αριστερά θα βρίσκεται ο Περογαμβράκης, δεξιά ένας εκ των Κουτσιανικούλη ή Λαμπρόπουλου και στην κορυφή ο Παπάζογλου. 

Αύριο Παρασκευή στις 5μμ. θα γίνει η τελευταία προπόνηση και έπειτα θα επιλεγεί η αποστολή που στις 8.30μμ. θα «πετάξει» για την Αθήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook