“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Χωρίς φόβο ούτε Γκαλέτι!

Απών θα είναι ο Λουτσιάνο Γκαλετι από το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως αποκάλυψε χθες ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Αργεντινός έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο και όπως είπε ο προπονητής του ΟΦΗ: «Τον θέλουμε έτοιμο με τον ΠΑΟΚ.
Δύσκολα θα είναι και με την Καλλιθέα (σ.α: Κύπελλο την ερχόμενη Πέμπτη). Ο τραυματισμός του χρειάζεται λίγη προσοχή απ’ ό,τι είπαν οι γιατροί και δεν προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται προσοχή, για να μην τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα». Γιατο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζονται ακόμη ο Μονιάκης και ο νεοαποκτηθείς Μακουκούλα.
Οι Κρητικοί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό έχουν ισάριθ1..
μες ήττες με το ίδιο σκορ (3-1).
«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο απέναντι σε ένα μεγάλο κλαμπ που δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό του και την αγωνιστική του ετοιμότητα. Είναι μία ομάδα που απαιτεί τον σεβασμό, αλλά όχι τον φόβο για να την αντιμετωπίσεις» είπε ο Π. Δερμιτζάκης και συμπλήρωσε: «Ο στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αν παίξουμε όπως με τον Αστέρα Τρίπολης, θα τα καταφέρουμε».
Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης του Ηλία Κώτσιου, λέγοντας ότι «το ρόστερ έχει κλείσει αυτήν τη στιγμή».

Sportday: Aλλαγμένος

0 ΓΚΑΛΕΤΙ ΤΕΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΚΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΠΡΓΟΣ ΚΟΡΤΣΙΔΑΚΗΣ Η οριστικοποίηση της απουσίας του Λουτσιάνο Γκαλέτι από το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μάλλον θα οδηγήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη να επιστρέψει στη δοκιμασμένη συνταγή τού 4-3-3.
Αυτό που ενδιαφέρει πρώτιστα τον Δερμιτζάκη είναι να έχει ο ΟΦΗ καλή αμυντική λειτουργία και να κυνηγήσει το γκολ με αντεπιθέσεις, γι’ αυτό καταλήγει σε ένα σχήμα με ενισχυμένο τον άξονα και τριάδα στην επίθεση. Ετσι. στην κορυφή θα παίξει για πρώτη φορά φέτος ο Παπάζογλου. ο οποίος θα παίρνει βοήθειες από τον Περογαμβράκη και τον Κουτσιανικούλη. Στη μεσαία γραμμή, σίγουροι θεωρούνται οι Βερόν και Μακρής. ενώ τη θέση του ελεύθερου χαφ διεκδικούν ο Ζε Εντουάρντο και ο Λαμπρόπουλος, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.
Στην άμυνα, ο Μιλιάζες θα καλύψει το κενό του τραυματία Μονιάκη στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεν αναμένεται άλλη αλλαγή. Οι Μπούρμπος. Τριποτσέρης.
Σβασίγια. μαζί με τον τερματοφύλακα Δασκαλάκη. δείχνουν ακλόνητοι από τη στιγμή που ο Ζορό δεν έχει φτάσει ακόμη στο 100%. Δεν υπολογίζεται φυσικά ούτε ο ανέτοιμος Μακουκούλα.
ΣΕΒΑΣΜΟ. ΟΧΙ ΦΟΒΟ Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Δερμιτζάκης άφησε να εννοηθεί ότι θα προφυλάξει τον Γκαλέτι και από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα, την προσεχή Τετάρτη, ώστε να τον έχει σίγουρα στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Ο ΑΛχρονος τεχνικός χαρακτήρισε την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Η tm ι m kat ■■ s Β* Λ ·* ail mr MHIM 1 * Ο Σάκης Παπάζογλου θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης του ΟΦΗ και θα παίρνει βοήθειες από τους Περογαμβράκη, Κουτσισνικούλη.
ως την καλύτερη του ΟΦΗ μέχρι τώρα και ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σεβασμό, αλλά όχι με φόβο τον Παναθηναϊκό.
«Απέναντι μας είναι ένα μεγάλο κλαμπ, που δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό του και την αγωνιστική του ετοιμότητα.
Ομως. πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Οχι να τον φοβηθούμε, αλλά να δείξουμε σεβασμό. Είναι μία ομάδα που χρειάζεται προσοχή, γιατί αν της δώσεις χώρο και έχει την κατοχή της μπάλας, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς πρέπει να παίξουμε με ταχύτητα. Αν παίξουμε όπως με τον Αστέρα Τρίπολης θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε καλύτερη αμυντική ισορροπία για να μην δίνουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να κάνει τόσες αντεπιθέσεις».
■■■ 0 ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΩΤΣΙΟΥ.
ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: «ΜΕΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook