Ο… πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! (vds+audio)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απροκάλυπτα πλέον και δημόσια, ο Γιάννης Κομπότης εκφράζει την πεποίθηση του ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάρει την άδεια συμμετοχής για να παίξει στα πλέι – οφ, αν τελικά χρειαστεί να αγωνιστεί.
Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο video και να ακούσετε την άποψη του προέδρου του Λεβαδειακού όπου λέει απροκάλυπτα μιλώντας με τον Γιάννη Τάτση πως «όσο και αν φωνάζουν μερικοί, ο ΟΦΗ δεν θα παίξει στα πλέι – οφ!».

Η παραπάνω κουβέντα του Κομπότη αναφέρεται και στο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας(passports.gr) ότι το είπε σε συζήτηση που είχε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας της Ηπείρου. Και ασφαλώς, προκαλεί ερωτηματικά η στάση των δύο ανδρών που αντί να συζητούν για το παιχνίδι των ομάδων τους, έβαλαν στην συζήτηση και τον ΟΦΗ δείχνοντας έτσι την εμπάθεια τους απέναντι στον Κρητικό σύλλογο.

Βέβαια, επειδή βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Απριλίου όπου αναμφίβολα… ανεβαίνει η θερμοκρασία καλό είναι όλοι να μην τρέφουν αυταπάτες και να μην έχουν όνειρα όπως ο Γιάννης Κομπότης που πλέον έχει αυτήν την άποψη δεξιά και αριστερά.

Ακούστε και απομονωμένα την συζήτηση όπου ακούγεται η φωνή του Γιάννη Κομπότη να λέει ότι “όσο και αν φωνάζουν μερικοί, ο ΟΦΗ δεν θα παίξει πλέι – οφ”


Kompotis tatsis by Athletic Radio