Επιχείρηση ανασύνταξης στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό έμεινε μακρυά από τον καλό του εαυτό και γνώρισε την ήττα και πλέον καλείται να ανασυνταχθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας για να μην μείνει περισσότερο πίσω στο πρωτάθλημα ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και ο θεσμός του κυπέλλου.

Η πίκρα είναι έκδηλη στο στρατόπεδο του ΟΦΗ και πως να μην είναι άλλωστε όταν κόντρα σε έναν Παναθηναϊκο που δύσκολα θα βρεις χειρότερο, κόντρα σε μια ομάδα του 1 σουτ δεν καταφέρνεις να πάρεις κάτι ακόμα και αν για 45΄ αγωνίστηκες με 10 παίκτες.

Πλέον στον ΟΦΗ καλούνται να κοιτάξουν μπροστά καθώς ακολουθεί μια δύσκολη σειρά αγώνων με ΠΑΟΚ (εντός) και Πανθρακικό (εκτός), ενώ νωρίτερα, την προσεχή Πέμπτη υπάρχει και η αναμέτρηση με την Καλλιθέα για το κύπελλο.

Στον ΟΦΗ καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα ώστε να μην μείνει η ομάδα περισσότερο πίσω και να αρχίσει να παίρνει και ψυχολογία, κάτι που φαίνεται να της λείπει. Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας η αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει σήμερα στο Ηράκλειο και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα την Δευτέρα. Στο μέτωπο των τραυματιών Γκαλέτι και Μονιάκης αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.