“Αρνητικός πρωταγωνιστής στην Λεωφόρο ο Δασκαλόπουλος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ιστοσελίδα diaititis.gr σχολιάζοντας την διαιτησία της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ χαρακτηρίζει αρνητικό πρωταγωνιστή τον ρέφερι της αναμέτρησης Γιώργο Δασκαλόπουλο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον αγώνα της Λεωφόρου και έδειξε ότι αγνοεί βασικά πράγματα όπως είναι το πλεονέκτημα που ομορφαίνει το ποδόσφαιρο. Έτσι στο 61 αντί να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί καθώς ο Κατσιανικούλης βγήκε μόνος από καραμπόλα προ του Καπινο, σφύριξε φάουλ υπέρ του γυρίζοντας πίσω τη μπάλα και φυσικά το ποδόσφαιρο, εκθέτοντας την ΚΕΔ με την απόφαση του αυτή και εκείνο που τον όρισε.

Βεβαία ο Κορίνθιος διαιτητής δεν ειναι η πρώτη φορά που τα κάνει μάνταρα και επόμενο είναι μετά και από την νέα του αποτυχία να τεθεί και πάλι στο περιθώριο,αφού δεν χρειάζεται η επιτροπή να σταθεί μόνο στην έκθεση της Ιωάννας Κωνσταντινίδου όταν τα μέλη της έχουν ιδία άποψη, ότι υπέπεσε σε γκάφα ολκής .

Φυσικά δεν μιλάμε για την αποβολή του Σβασίγια που ήταν σωστή ,όμως στο 44 ο ίδιος παίκτης είδε την κίτρινη όταν κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ο Μπέργκ που έμεινε ατιμώρητος .

Πάντως και οι δυο βοηθοί ήταν ασορτί με τον διαιτητή καθώς ο Καρσιώτης άφησε τον Μπέργκ από ελεγχόμενη θέση να προχωρήσει και να σκοράρει με σουτ ενώ στο 83 ο Γεωργιάδης ανέκοψε τον Περογραβάκη που καλύπτονταν και η τηλεόραση τον εξέθεσε αφού ήταν σε κανονική θέση. Τέταρτος στο ματς της Λεωφόρου ήταν ο Τάσος Παπαπέτρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook