“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Επιχείρηση ανασύνταξης

Επιχείρηση ανασύνταξης έχει στηθεί στο Ηράκλειο, καθώς μπορεί να υπάρχει η πίκρα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα στη Λεωφόρο, ωοτόοο ακολουθεί μια δύσκολη σειρά αγώνων με ΠΑΟΚ (εντός) και Πανθρακικό (εκτός) και ενδιάμεσα η η αναμέτρηση με την Καλλιθέα για το Κύπελλο την προσεχή Πέμπτη. Οι Γκαλέτι και Μονιάκης αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Sportday

Σε ανασύνταξη δυνάμεων προσπαθεί να προβεί ο ΟΦΗ

Η ομάδα της Κρήτης έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα, αφού μέσα σε ένα δεκήμερο θα δώσει τρία παιχνίδια, με πιο δύσκολο κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «0. Βαρδινογιάννης», ενώ μετά οι «μελανόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή Εκτός αυτών, έχουν και αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα Κι όλα αυτά ενώ η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν έχει ακόμη νίκη. ενώ η γενικότερη συγκομιδή της δεν είναι αυτή που θα ήθελαν οι «Ομιλίτες» 0 Καβαλιώτης τεχνικός ευελπιστεί, αν μη τι άλλο. ότι θα έχει στη διάθεσή του τους δύο παίκτες που απουσίασαν από το ματς με τον Παναθηναϊκό, τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Μανόλη Μονιάκη -ειδικά τον πρώτο Και τούτο διότι ο Αργεντινός μπορεί να δώσει πολλά στον επιθετικό τομέα και ν’ αξιοποιήσει τον Σάκη Παπάζογλου.

ΦΩΣ

Προβληματισμός για εμφάνιση αλλά και τον… Δασκαλόπουλο στον ΟΦΗ

Δεν έκρυβαν τον προβληματισμό και την απογοήτευση τους στον ΟΦΗ μετά την ήττα στη Λεωφόρο. Και μπορεί αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης να υπήρξε η εκδήλωση των συναισθημάτων αυτών με την αναφορά σε όσα έκαναν (και δεν έκαναν) ο διαιτητής Δασκαλόπουλος και ο βοηθός Γεωργιάδης (δεν άφησε το πλεονέκτημα στον Κουτσιανικουλη και το οφσάιντ γκολ του Μπεργκ), ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη και η κακή εικόνα της ομάδας. Και ναι μεν αναγνωριζόταν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ελάχιστα απείλησε τον ΟΦΗ, όπως επίσης ότι η ομάδα του Ηρακλείου αγωνίστηκε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ζβασίγια, όμως από την άλλη αυτός ο λίγος Παναθηναϊκός είχε ποσοστά…
Μπαρτσελόνα στην κατοχή της μπάλας (70%-30%). Όλα αυτά συζητιούνται στον ΟΦΗ και είναι ξεκάθαρος ο προβληματισμός για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτό ότι το προσεχές χρονικό διάστημα θα κρίνει πολλά για την επόμενη μέρα.
Την προσεχή Πέμπτη ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στην Αθήνα στο πλαίσιο του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του Ηρακλείου χρειάζεται αποτελέσματα όχι μόνο για την ψυχολογία της αλλά και για την ουσία του πράγματος, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης.
Με δεδομένα τα παραπάνω ξεκινάει η προετοιμασία για την εβδομάδα που ακολουθεί με το φορτωμένο πρόγραμμα και ο Παύλος Δερμιτζάκης θα χρειαστεί να κάνει ροτέισον στην ενδεκάδα για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οι παίκτες και ο ίδιος να μορφώσει γνώμη για την κατάσταση ορισμένων εξ αυτών. Την ίδια στιγμή ο Καβαλιώτης τεχνικός περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Γκαλέτι και Μονιάκη και κατά πόσο θα μπορούν -και πότε- να υπολογίζονται. Η αρχική σκέψη ήταν να μην παίξει ο Γκαλέτι ούτε στην Καλλιθέα για να είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook