Group therapy στο “Βαρδινογιάννειο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προβληματισμένοι αλλά και αποφασισμένοι να βγάλουν τον ΟΦΗ από το αδιέξοδο, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συζήτησαν πριν την προπόνηση της Δευτέρας για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με προσδοκίες, στόχους και πίστη για κάτι καλύτερο αλλά και κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ζήσει ο ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, το ξεκίνημα ήταν εντελώς διαφορετικό με τον ΟΦΗ να έχει φτάσει στην 5η αγωνιστική και να μην έχει πετύχει ακόμα την πρώτη του νίκη.

Αυτό το γεγονός προβληματίζει άπαντες στο “Βαρδινογιάννειο” και χθες το μεσημέρι, όλοι οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και να έρθει η πρώτη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. Άλλωστε και οι ίδιοι στις συζητήσεις τους δεν κρύβουν την στενοχώρια τους αλλά και την απογοήτευση τους από τον τρόπο με τον οποίο έχουν χαθεί τα παιχνίδια κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. Και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook