Συνάντηση Πουλινάκη – αρχηγών με στόχο την ανάκαμψη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τους τέσσερις αρχηγούς του ΟΦΗ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ πριν την έναρξη της προπόνησης όπου βασικό αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η πορεία της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε μεταξύ του Μάνθου Πουλινάκη και των τεσσάρων αρχηγών (Γκαλέτι, Βερόν, Μπούρμπος, Μονιάκης) και συζήτησαν για τους λόγους της εικόνας που έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ μέχρι τώρα στις πέντε αγωνιστικές.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ όπου μίλησαν για αρκετή ώρα προσπαθώντας να βρουν τους λόγους που έφεραν την ομάδα σε αυτήν την θέση.

Ο Πουλινάκης ζήτησε από τους τέσσερις αρχηγούς του ΟΦΗ να δείξουν ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα για την συνέχεια ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την πίστη όλης της ομάδας: “Όλοι σας έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που αξίζει σε εσάς και την υπόλοιπη ομάδα. Θέλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πάει ο ΟΦΗ εκεί που περιμένουμε όλοι μας”  ήταν μερικά από τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ απευθυνόμενος προς τους τέσσερις αρχηγούς του ΟΦΗ.