Εκθέτει τον ΠΑΟ η ΕΛ.ΑΣ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα flashnews.gr αποκαλύπτει έγγραφο της ΕΛ. ΑΣ. σύμφωνα με το οποίο η Αστυνομία θέτει και χρονικό ορίζοντα μέσα στον οποίο πρέπει να έχει τοποθετηθεί το προστατευτικό.  

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας flashnews.gr

Μπορεί η ”πράσινη” ΠΑΕ να βιάστηκε να διαψεύσει τις δηλώσεις του παράγοντα του ΟΦΗ Γιάννη Φασομυτάκη, με τις οποίες έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης”, ωστόσο σύμφωνα με έγγραφο που έχουμε στη διάθεση μας (φωτο) η Ελληνική Αστυνομία στον απόηχο των γεγονότων του Σαββάτου ζητά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τοποθετήσει προστατευτικά plexiglass πίσω από τους πάγκους έως τη φυσούνα.

Συγκεκριμένα με το έγγραφο της η ΕΛ.ΑΣ. θέτει και χρονικό ορίζοντα μέσα στον οποίο πρέπει να έχει τοποθετηθεί το προστατευτικό.

Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει:

“ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ TO APΓOTEPO MEXPI TIΣ 27/9/2013 TOΠOΘETHΣETE plexiglass TYΠOY MΠAΣKETAΣ ΣTA KIΓKΛIΔΩMATA TΩN ΘYPΩN 8,9,10,11 (EΩΣ THN ΦYΣOYNA) ΠIΣΩ AΠO TOYΣ ΠAΓKOYΣ TΩN OMAΔΩN KAI ΔIAITHTΩN ΠPOKEIMENOY NA AΠOΦEYΓONTAI OI PIΨEIΣ ANTIKEIMENΩN KAI NA ΔIAΣΦAΛIΣTEI H OMAΛH ΔIEΞAΓΩΓH TΩN AΓΩNΩN”.

πηγή: flashnews.gr