“Νίκη με ΠΑΟΚ για να αλλάξουν όλα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στάθηκε στα ψυχολογικά κέρδη και τόνισε ότι “όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε”.

Ο 30χρονος μέσος ήταν ένας από τους παίκτες που διασώθηκαν από το παιχνίδι της Καλλιθέας και επέστρεψε στην 11αδα δείχνοντας ότι μπορεί να υπολογίζεται εν όψει του κομβικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Φραγκουλάκης τόνισε ότι: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, αγωνίστηκαν κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και είναι δύσκολο αυτό να συμβαίνει στον αγώνα. Υπήρχε το άγχος της νίκης, την κρατάμε και σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα, είχαμε κενά διαστήματα αλλά πιστεύω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, να έρθει η ψυχολογία και να αλλάξουν όλα στην πορεία. Πριν τον αγώνα μπορούμε να πούμε πολλά. Όμως, σημασία έχει τι θα κάνουμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε καταλάβει ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και εύκολα ή δύσκολα πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που μας έχει συμπαρασταθεί».

Όσο για την δική του εμφάνιση υπογράμμισε ότι «πιστεύω ότι σιγά – σιγά βρίσκω τα πατήματα μου. Θέλω να βοηθήσω, θα δώσω τα πάντα για τον ΟΦΗ και όλα τα παιδιά ελπίζουμε ότι την Κυριακή θα έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα».