Παπάζογλου: “Μια ομάδα θέλει χρόνο για να δεθεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φορ του ΟΦΗ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου στάθηκε στους λόγους που η ομάδα δεν είχε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας για το κακό σχετικά ξεκίνημα του ΟΦΗ τόνισε ότι: «Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά ο κύριος λόγος είναι πως είχαμε το καλοκαίρι πολλές προσθήκες στο ρόστερ. Κακά τα ψέματα, μία ομάδα θέλει χρόνο για να δεθεί. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση. Είναι όμως δύσκολο. Σε κάποια παιχνίδια βέβαια δεν είχαμε και την απαραίτητη τύχη, αλλά είναι θετικό πως σε κάθε ματς δείχνουμε σημάδια βελτίωσης. Με τον Παναθηναϊκό βέβαια δεν είχαμε και την απαραίτητη απόδοση. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά αλλά στο δεύτερο μείναμε με δέκα, δεχθήκαμε γκολ, ισορροπήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Καλώς ή καλώς, έπαιξε και η διαιτησία τον ρόλο της. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ σε 2-3 περιπτώσεις αλλά…Δεν μπορούμε όμως να σταθούμε σε αυτή, πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε εμείς οι ίδιοι».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ το ματς της Κυριακής πρόσθεσε λέγονντας ότι: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε νίκη στο πρωτάθλημα και θέλαμε να κερδίσουμε την Καλλιθέα. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του προπονητή το πώς θα διαχειριστεί το υλικό σε αυτά τα παιχνίδια. Και το παιχνίδι όμως με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα και υπάρχει πίεση. Την καταλαβαίνουμε και εμείς. Είναι λογικό να υπάρχει όμως αφού είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Θα κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα ίσια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook