12 παίκτες μόλις στο ρόστερ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

12 παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ενώ 7 ακόμα έχουν μείνει ελεύθεροι. Από τις ανανεώσεις ξεκινούν οι συζητήσεις και στην συνέχεια θα προχωρήσουν στις προσθήκες.

Μπορεί στην Κρητική ομάδα να περιμένουν το τυπικό μέρος της ανόδου του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ όμως ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ καλείται να λύσει τα δικά του θέματα αφού έχει μείνει μόλις με 12 ποδοσφαιριστές, δίχως τους τερματοφύλακες. Ο λόγος για τους Γαλανόπουλο, Πίτσο, Ζαχαράκη, Ουκάρ, Χαριτωνίδη, Βερόν, Μπουλούτ, Ρόβα, Κάλαϊτζιτς, Ρούσεφ, Γιακούμπου, Παπουλή.

Χαριτωνίδης και Γιακούμπου βρίσκονται στα «πιτς» λόγω των εγχειρήσεων που έχουν υποβληθεί οπότε ο αριθμός των διαθέσιμων παικτών μειώνεται ακόμα περισσότερο.

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να φύγει κανένας εκτός αν το θελήσει ο ίδιος μιας και ο Αναστόπουλος επιθυμεί την παραμονή όλων. Από εκεί και πέρα, έρχεται μια άλλη κατηγορία που αφορά τους παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου και είναι οι Σταυρακάκης, Κιάσσος, Βεζυρίδης, Μπαρτζώκας, Καμπάνταης, Μπούρμπος, Ζορμπάς. Τα δεδομένα που ισχύουν για αυτούς, τα έχουμε αναλύσει ξανά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, σκοπός είναι να γίνουν πέντε με έξι προσθήκες ώστε ο Αναστόπουλος να έχει στη διάθεσή του 23 ποδοσφαιριστές. Το μέτωπο που θα κοιτάξουν να «κλείσουν» πρώτα στον ΟΦΗ είναι αυτό των ανανεώσεων και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις, αφού από την ομάδα έχουν φροντίσει να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook