Αγωνία για Καμπάνταη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ρυθμούς Ηλιούπολης κινούνται από σήμερα στον ΟΦΗ καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ηλιούπολη. Πολύ δύσκολα προλαβαίνουν Μπουλούτ, Γιακούμπου ενώ υπάρχει αγωνία για την συμμετοχή του Λεωνίδα Καμπάνταη.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Εθνικό ενώ ο Αναστόπουλος δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την αθηναϊκή ομάδα αφορά τον Λεωνίδα Καμπάνταη. Ο 30χρονος επιθετικός συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και η δική του περίπτωση προβληματίζει το Νίκο Αναστόπουλο που γνωρίζει ότι η δική του συμμετοχή ανεβάζει ένα επίπεδο τον ΟΦΗ. Πάντως υπάρχει η αισιοδοξία και η πίστη ότι ο Καμπάνταης θα αγωνιστεί και θα δώσει το παρόν επιστρέφοντας στην 11αδα του ΟΦΗ έπειτα από δύο παιχνίδια που απουσίασε.

Παρ’ όλα αυτά, ήδη άπαντες στην ομάδα σκέφτονται το παιχνίδι με την Ηλιούπολη γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την “μάχη” της απευθείας ανόδου. Στην διάθεση του “Αναστό” τίθενται ξανά οι Μπούρμπος, Κιάσσος, Αγρίτης που εξέτισαν την τιμωρία τους και αναμφίβολα οι επιστροφές τους σημαίνουν πολλά για τον τεχνικό του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι οι Ερόλ Μπουλούτ – Σαΐμπου Γιακούμπου που ναι μεν έχουν υποχωρήσει τα αιματώματα που είχαν δημιουργηθεί όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμοι. Επιπλέον δεν υπολογίζεται ο Φώτης Παπουλής που θα εκτίσει στην Ηλιούπολη την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.