“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Περιμένει Γκαλέτι ο Δερμιτζάκης

Τον βαθμό ετοιμότητας του Λουτσιάνο Γκαλέτι περιμένει να διαπιστώσει τις επόμενες ημέρες ο Παύλος Δερμιτζάκης, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς της Κομοτηνής τον πολύπειρο Αργεντινό. Ο Γκαλέτι, ο οποίος έμεινε εκτός πλάνων στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος και σε αυτό του Κυπέλλου με την Καλλιθέα, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και σήμερα θα επιχειρήσει να τεστάρει τον εαυτό του σε αγωνιστικές συνθήκες, έτσι ώστε να αρχίσει να διαφαίνεται κατά πόσο υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Όπως έλεγαν πάντως στον ΟΦΗ, δεν πρόκειται να ασκηθεί η παραμικρή πίεση στον Γκαλέτι να δώσει το παρών στο ματς της Κομοτηνής, αν δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της υποτροπής και της επιβάρυνσης της κατάστασής του που θα τον φέρει πολύ πίσω. Ο Μάρκο Ζόρο έχει ξεκινήσει τη θεραπεία που του συνέστησαν οι γιατροί του ΟΦΗ για να ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο, καθώς θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει στη διάθεση του Δερμιτζάκη, κάτι που σημαίνει ότι κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Εργοτέλη, μετά τη διακοπή.
Sportday
Φορτσάρει ο Γκαλέτι

Στην παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι ποντάρει ο Παύλος Δερμιτζάκης για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό. Ο Αργεντινός άσος ανεβάζει ρυθμούς κι εκτιμάται ότι θα είναι παρών στην Κομοτηνή. Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Μάνθος Πουλινάκης. μιλώντας στο «Κρήτη TV». έβαλε ασπίδα στον Δερμιτζάκη. «Οταν μια ομάδα δεν κερδίζει, δεν φταίει πάντα ο προπονητής ή δεν φταίει ένας. Μπορεί να φταίει ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι παίκτες. Η δική μου θέση δεν είναι να λειτουργώ οπαδικά. ούτε με το συναίσθημα του κόσμου», δήλωσε. Τέλος, η ΠΑΕ ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά κρασί, λάδι και νερό με το λογότυπο του ΟΦΗ!

Goal

Η μοναξιά του Περογαμβράκη

Από τη μία ο πλουραλισμός του ΠΑΟΚ και από την άλλη η μοναξιά του Αλέξανδρου Περογαμβράκη… Ύστερα από έξι αγωνιστικές ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα της Super League (αναλυτικά στον πίνακα) η οποία έχει βρει λύσεις στο σκοράρισμα μόνο από έναν ποδοσφαιριστή. Την ίδια στιγμή ο «δικέφαλος» του Βορρά -ο πρώτος της σχετικής λίστας- μετράει ήδη οκτώ σκόρερ (Στοχ, Βίτορ, Αθανασιάδης, Βούκιτς, Λουκάς, Νέτσιντ, Σαλπιγγίδης και Κίτσιου).
Εν τω μεταξύ, ο Μάρκο Ζόρο αναμένεται να μείνει 15 με 20 μέρες εκτός προπονήσεων λόγω θλάσης πρώτου προς δεύτερο βαθμό. Ο Ιβοριανός στόπερ θα χάσει το προσεχές ματς με τον Πανθρακικό και «παίζεται» η συμμετοχή του στο ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη μετά τη διακοπή (20/10).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook