Περιμένοντας πλέον το Δ.Σ. της Football League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Δ.Σ. της Football League περιμένουν πλέον στον ΟΦΗ ώστε να οριστικοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς αλλά και την προετοιμασία εν όψει της νέας σαιζόν.

Μπορεί ο Νίκος Μαχλάς με το Νίκο Αναστόπουλο να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία ωστόσο δεν μπορούν να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις αν δεν υπάρξουν οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις με την διαφαινόμενη απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Δηλαδή, να γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας της Football League και να εξεταστεί το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα πλέι – οφ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Συν τοις άλλοις, όσο περνούν οι ημέρες, γίνεται κατανοητό ότι πιέζει ο χρόνος ώστε να “κλείσει” και το προπονητικό κέντρο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ παράλληλα αυτό χρειάζεται να γίνει αφού θα βρεθούν οι ημερομηνίες που θα δώσουν την δυνατότητα να διεξαχθούν και φιλικά παιχνίδια. Όπως και να έχει, καταλαβαίνετε ότι στον ΟΦΗ επικρατεί ένας προβληματισμός πάνω σε αυτό το κομμάτι αφού όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα σαιζόν ενώ ήδη βρίσκονται στις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας τους.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι στον ΟΦΗ περιμένουν πως και πως την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι μέλλει γενέσθαι με το ενδεχόμενο διεξαγωγής των πλέι – οφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook