Εκτός ο Νιμανί – υπέπεσε πειθαρχικό παράπτωμα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βαραίνει το κλίμα για τον Γάλλο επιθετικό που πέραν του ότι δεν έχει δικαιώσει με την εικόνα του, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Ο Φρεντερίκ Νιμανί έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν ήταν μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι αλλά και… εξωαγωνιστικοί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γάλλος επιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην τελευταία προπόνηση που έγινε το Σάββατο στο “Γεντί Κουλέ” όταν αποχώρησε για τα αποδυτήρια δίχως να του δοθεί η άδεια από τον προπονητή, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την… δυσαρέσκεια του, για τα πλάνα του Καβαλιώτη τεχνικού εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φρεντερίκ Νιμανί είχε τετ α τετ με τον Παύλο Δερμιτζάκη όπου του ανακοίνωσε την τιμωρία του τονίζοντας του ότι “πάνω από την ομάδα δεν είναι κανένας. Όλοι λειτουργούμε για το καλό του ΟΦΗ” με τον Γάλλο επιθετικό να προπονείται μόνος του για αυτήν την εβδομάδα – κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό – ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο.