Ο ξεχωριστός Ανέστης Αγρίτης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στον ΟΦΗ ο Ανέστης Αγρίτης αποχαιρέτησε το Ηράκλειο για την Κέρκυρα και το Gentikoule τον αποχαιρετάει όπως έπρεπε. Ο ΟΦΗ έδειχνε ότι θα ήταν ο καλύτερος προορισμός για τον 30χρονο επιθετικό που δέθηκε τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο της. Αυτά τα δύο χρόνια αποτέλεσε έναν από τους ελάχιστους παίκτες που παρέμειναν σε αυτό το «καράβι» που λέγεται ΟΦΗ δείχνοντας το δέσιμο του με την ομάδα αλλά και γιατί ο ίδιος θεωρούσε ότι έπρεπε να μείνει για να πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Όπως φαίνεται, ο στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί αλλά ο ίδιος δεν θα είναι πλέον κάτοικος Κρήτης ώστε να το πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του ΟΦΗ. Ίσως βέβαια να το κάνει από το Καρπενήσι όπου βρίσκεται με την Κέρκυρα, ένα μέρος από το οποίο ξεκινούσε εδώ και δύο χρόνια η περιπέτεια του με τον ΟΦΗ.

Το πόσο ξεχωριστός ήταν για τον ΟΦΗ, το γνωρίζουμε όλοι και κυρίως οι προπονητές που… δεν τον έβγαζαν από την 11αδα παρά μόνο όταν ήταν τραυματίας. Και τουλάχιστον αυτά τα δύο χρόνια, ο Ανέστης Αγρίτης ήταν υγιής με αποτέλεσμα το «κοντέρ» να γράψει 67 παιχνίδια πετυχαίνοντας 24 γκολ.

Ήταν ξεχωριστός παίκτης για τον ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο Μαχλάς και Αναστόπουλος ήθελαν να τον κρατήσουν. Ο ίδιος δεν έδειξε τόσο μεγάλη υπομονή και για αυτό κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει. Επαγγελματίας παίκτης είναι που κοίταξε το συμφέρον της οικογένειας του.

Άλλωστε ήταν ένας από τους λίγους παίκτες που έδειξαν τέτοια συνέπεια στα παιχνίδια του ΟΦΗ τα δύο τελευταία χρόνια. Και αναμφίβολα η δική του παρουσία στο Ηράκλειο ήταν διαφορετική από άλλους συμπαίκτες του.

Το αν θα βρεθεί κάποιος να τον αντικαταστήσει επάξια, θα φανεί στην πορεία και από τις προσθήκες που θα γίνουν. Είναι όμως δεδομένο ότι ο ίδιος αποτέλεσε έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια φροντίζοντας να εξαργυρώσει την αγάπη του κόσμου μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook