“Δεν έχουν κάτσει τα αποτελέσματα στον Δερμιτζάκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μηνάς Τζανής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγαπημένο του ΟΦΗ αλλά και για τον Παύλο Δερμιτζάκη με τον οποίο έχει συνεργαστεί για αρκετά χρόνια.

Όσον αφορά τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο Μηνάς Τζανής σχολίασε λέγοντας ότι «στην Ελλάδα όταν δεν έρχονται αποτελέσματα θα πούνε για τους παίκτες και τους προπονητές. Ο κύριος Δερμιτζάκης δουλεύει πολύ. Είναι λογικό να δέχεται κριτική. Εγώ τον κύριο Παύλο τον είχα 5-6 χρόνια. ήταν ένας προπονητής που του άρεσε το ωραίο ποδόσφαιρο, είναι δουλευταράς. Στον ΟΦΗ δεν του έχουν κάτσει τα αποτελέσματα. Το θέμα να τον κρίνω δεν είναι δουλειά μου εγώ περίμενα από τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος βαθμολογικά και αγωνιστικά σε κάποια παιχνίδια».

Σχετικά με τον αγαπημένο του ΟΦΗ, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε στον Athletic Radio 104,2 ότι «ο ΟΦΗ είναι η αγαπημένη ομάδα από μικρό παιδί και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Σίγουρα ο ΟΦΗ περίμενα να είναι καλύτερος και να έχει περισσότερος βαθμούς. Εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο του. Γίνεται μια καλή προσπάθεια διοικητικά και από τον κόσμο και νομίζω να έρθει σύντομα η ώρα για τη πρώτη νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook