“Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά θα ανακάμψουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και επισήμανε ότι ο ΟΦΗ θα ανακάμψει αγωνιστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης

“Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανθρακικός ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, ο στόχος του σημερινού παιχνιδιού ήταν η νίκη. Για αυτόν είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Θα έλεγα ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, στην συνέχεια ο Πανθρακικός μας πίεσε και δεχτήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση. Θα έλεγα ότι αδικούμε τους εαυτούς μας και με έχει προβληματίσει πάρα πολύ όταν δεχόμαστε τέτοια γκολ. Συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στο πρώτο ημίχρονο και θα έλεγα ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε και στην συνέχεια πιέσαμε για τη νίκη. Θα έλεγα ότι ήταν ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι και ίσως θα μπορούσαμε να δικαιούμαστε κάτι άλλο αν μπορούσαμε να εκμεταλλευόμαστε την φάση του 89′. Παρ’ όλα αυτά όπως ήρθε το παιχνίδι, πήραμε έναν βαθμό που οτιδήποτε εκτός έδρας βαθμό παίρνεις είναι “θετικό”. Σίγουρα, η βαθμολογική μας θέση δεν είναι καλή, δεν έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε αγωνιστικά. Εύχομαι στον Πανθρακικό τα καλύτερα, γιατί είναι μια ομάδα – πρότυπο. Όλοι λένε ότι ήρθε από χέρι το γκολ που προήλθε, τα παιδιά που ρώτησα δεν μου έχουν πει ακριβώς τι έγινε αλλά να είστε σίγουροι ότι αν έχει συμβεί κάτι μεμπτό, θα πάρω θέση”.

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει ακόμα την πρώτη του νίκη: “Όταν πιέζεσαι γίνονται και λάθη. Σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεχόμαστε γκολ από στημένη φάση. Δεν υπήρχε η συγκέντρωση. Σαν ομάδα δεν έχουμε τύχη. Επειδή την τύχη πρέπει να την προκαλείς, εύχομαι ότι επειδή την προκαλούμε θα μας έρθει. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα, σίγουρα δεν είναι κανένας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook