“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 8 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Τέλος ο Δερμιτζάκης, παίζουν Νιόπλιας, Αναστόπουλος

Οπως ήταν αναμενόμενο, χθες βράδυ αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο τελευταίος θα βρεθεί σήμερα στην Κρήτη (από την Καβάλα) και θ’ αξιώσει το σύνολο της αποζημίωσης, κάτι που αναμένεται ν’ αποτελέσει πρόβλημα για τη διοίκηση του ΟΦΗ. Ως διάδοχες λύσεις εξετάζονται επί του παρόντος εκείνες των Νίκου Νιόπλια και Νίκου Αναοτόπουλου, αν και για τον τελευταίο μερίδα του κόσμου αντιδρά.

Sportday

Τέλος χρόνου

Π όσο ακόμη ν άντεχε ο Παύλος Δερμιτζάκης, έπειτα από τη νέα εμφάνιση του ΟΦΗ (στην Κομοτηνή) και την αποτυχία να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα παίξει τα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια του στο «Γεντί Κουλέ»; Ε, ήρθε το τέλος.
0 44χρονος τεχνικός μετά το ματς με τον Πανθρακικό είχε μείνει στη Βόρεια Ελλάδα, στην Καβάλα. Ο Μάνθος Πουλινάκης τού τηλεφώνησε χθες και του ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους. θα ταξιδέψει, βέβαια, ο Δερμιτζάκης στην Κρήτη, προκειμένου να ρυθμιστεί και το οικονομικό σκέλος του «διαζυγίου».
Ο Πουλινάκης εξάντλησε κάθε περιθώριο. Μετά το ματς στην Κομοτηνή, όμως. οι φωνές μέσα στον ΟΦΗ για άμεση λύση της συνεργασίας με τον Καβαλιώτη προπονητή πριν από το ντέρμπι με τον Εργοτέλη. δυνάμωσαν. Με κύριο επιχείρημα ότι ο νέος τεχνικός θα μπορέσει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να γνωρίσει την ομάδα.
Υστερα από τη χθεσινή εξέλιξη, πολλοί είναι αυτοί στο Ηράκλειο πού επιθυμούν επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου.
Αν μάλιστα ήταν στο χέρι του Νίκου Μαχλά, θα επέστρεφε. Ομως. οι διαταραγμένες σχέσεις του με τον πρόεδρο. Μάνθο Πουλινάκη. φαίνεται ότι αποτελούν εμπόδιο.
Επίσης, υπάρχουν και κάποιοι φίλαθλοι που αντιδρούν επειδή ο Αναστόπουλος. όταν είχε πάει στον Ατρόμητο, είχε προβεί σ’ εκείνη τη δήλωση για «ντακότες».
Σοβαρή υποψηφιότητα για την τεχνική ηγεσία θέτει και ο Νίκος Νιόπλιας. ενώ ακούστηκε και το όνομα του Σάκη Τσιώλη. χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΦΩΣ

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον ΟΦΗ

Το βαρύ κλίμα που είχε διαμορφωθεί σε βάρος του και επιτάθηκε τις τελευταίες ώρες με όσα ακούγονταν στα ερτζιανά του Ηρακλείου από φίλους του ΟΦΗ… πλάκωσε τελικά τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος αναμένεται σήμερα να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν. Η νέα κακή εμφάνιση του ΟΦΗ στην Κομοτηνή, παρά το γεγονός ότι συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, τερμάτισε τη στήριξη των διοικούντων την ΠΑΕ στο πρόσωπο του Καβαλιώτη τεχνικού. Και χθες το βράδυ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Μάνθος Πουλινάκης μαζί του τον ενημέρωσε για την ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να διακόψει τη συνεργασία τους. Το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, κάτι που θα γίνει σήμερα, οπότε αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο ο Καβαλιώτης τεχνικός και να έχει διά ζώσης συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Η έντονη αντίδραση του κόσμου στο πρόσωπο του Δερμιτζάκη σε συνδυασμό με την κακή εικόνα της ομάδας ήταν η αιτία που οδήγησε τη διοίκηση του ΟΦΗ στην απόφαση αυτή. Και καθώς ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος, αυτό το χρονικό διάστημα θεωρήθηκε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γίνει η αλλαγή ώστε ο νέος τεχνικός να έχει τη δυνατότητα να μάθει περισσότερα πράγματα για την ομάδα και να εξοικειωθεί με το περιβάλλον. Αλλωστε ήδη εδώ και καιρό είχαν ακουστεί τα ονόματα των Νίκου Νιόπλια, Νίκου Αναστόπουλου και Νίκου Παπαδόπουλου, με τον πρώτο να αποτελεί τον διακαή πόθο όχι μόνο της διοίκησης αλλά και των φίλων της ομάδας. Πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης, αν καταστεί εφικτό, είναι να φτάσει άμεσα σε συμφωνία με τον καινούργιο προπονητή προκειμένου να πιάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα δουλειά, καθώς μάλιστα ακολουθεί και το ντέρμπι της πόλης με τον Εργοτέλη. Και είναι φανερό πως το συγκεκριμένο παιχνίδι πέραν του δεδομένου γοήτρου «καίει» τους ανθρώπους του ΟΦΗ για καθαρά ουσιαστικούς λόγους, αφού η νίκη πλέον είναι επιτακτική για τους «μαυρόασπρους»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook