«Ασπρόμαυρο κλουβί» το Γεντί Κουλέ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το «Γεντί Κουλέ» ετοιμάζεται για την Σούπερ Λιγκ και σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται ΜΟΝΟ φίλαθλοι του ΟΦΗ. Τι λέει στο Gentikoule ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ Λευτέρης Κουγιουμουτζής.

Ήδη έχετε πληροφορηθεί από το Gentikoule εδώ και μια εβδομάδα το προσχέδιο για τα εισιτήρια διαρκείας όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές μέχρι και την επίσημη ανακοίνωση τους από τον σύλλογο.

Πέραν της ιδέας για να κατασκευαστούν σουίτες, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη και ο οποίος αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η απόφαση στην οποία έχουν καταλήξει είναι ότι στόχος είναι να βρίσκονται στο «Γεντί Κουλέ» ΜΟΝΟ φίλαθλοι του ΟΦΗ. Οι λόγοι απλοί και κατανοητοί. Για την θύρα 6 υπάρχει το πλάνο για κατασκευή σουιτών ενώ στην θύρα 1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πολλές κενές θέσεις, αν κρίνουμε από την φετινή εικόνα.

Και αν μη τι άλλο, αυτό είναι μια εικόνα που έχουμε να δούμε αρκετά χρόνια στο «Γεντί Κουλέ» με το γήπεδο του ΟΦΗ να γεμίζει μόνο από δικούς του φιλάθλους και όχι από… στρατιές που κατεβαίνουν στην Κρήτη για άλλους λόγους.

Μιλώντας στο Gentikoule για την παραπάνω απόφαση ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ Λευτέρης Κουγιουμουτζής τόνισε ότι «θέλουμε να βρίσκονται στο γήπεδο φίλαθλοι μόνο της δικής μας ομάδας. Ιδιαίτερα, μπορώ να πω ότι στα παιχνίδια με τις ομάδες των Αθηνών η απόφαση της εταιρείας είναι να μην υπάρχουν φίλαθλοι φιλοξενούμενων ομάδων».

Όσον αφορά την εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο, ο Λευτέρης Κουγιουμουτζής πρόσθεσε λέγοντας ότι «υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα που βρίσκονται υπό συζήτηση και για αυτόν τον λόγο δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Οι τιμές δεν είναι οριστικές και περιμένουμε να τις οριστικοποιήσουμε για να τεθούν σε κυκλοφορία» είπε αρχικά και συνέχισε «πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση ο κόσμος να διατεθεί τα εισιτήρια διαρκείας».

Σχετικά με τους παλαιούς κατόχους και την προτεραιότητα σε εκείνους που θα πάρουν εισιτήρια τον Ιούλιο, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «είναι δεδομένο ότι οι παλιοί κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά την διαφοροποίηση των τιμών για τον Ιούλιο, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η περίοδος με μειωμένες τιμές δεν θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα αλλά θα πάρει μια παράταση».

Ένα άλλο θέμα που αποτελεί έκπληξη για τη νέα εικόνα του «Γεντί Κουλέ» είναι η ιδέα για να κατασκευαστούν σουίτες στην θύρα 6. Όπως λέει ο κύριος Κουγιουμουτζής «ήταν μια ιδέα του Γιώργου Καλουτσάκη και θέλουμε να δούμε κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί. Ήδη υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και υπάρχει κόσμος που έχει απευθυνθεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες. Εξετάζουμε το πρακτικό κομμάτι ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως ψεγάδι στην υλοποίηση αυτής της ιδέας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook