«Ξεφτιλίζουν τους ποδοσφαιριστές μέχρι εκεί που δεν πάει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την αγανάκτηση του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Άρης Γαλανόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος ακραίος μπακ δεν έκρυψε την αγανάκτηση του από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ενώ βρίσκεται στον αέρα η διεξαγωγή των πλέι – οφ. «Ας πάρουν μια απόφαση και βλέπουμε. Την συγκεκριμένη περίοδο το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι να ξεφτιλίζουν τους ποδοσφαιριστές μέχρι εκεί που δεν πάει. Όταν βρέθηκα στην ομάδα στην μέση της σαιζόν, δημιουργήσαμε ένα σύνολο. Αυτό δεν υφίσταται πλέον αφού έχουν φύγει κάποιοι παίκτες όπως και σε όλες τις ομάδες. Είναι διαφορετικά τα πράγματα. Περιμένουμε και ευελπιστούμε να λάβουν γρήγορα αποφάσεις γιατί πρέπει να μπαίνεις σε μια διαδικασία για τη νέα περίοδο. Οι περισσότερες ομάδες που θα βρεθείς αντιμέτωπος έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους» ήταν τα λόγια του αμυντικού του ΟΦΗ που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της Κρητικής ομάδας εν όψει της νέας σαιζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 ο Άρης Γαλανόπουλος

Για το φετινό καλοκαίρι: «Αυτά που έχουμε ζήσει, δύσκολα θα τα περάσει ξανά ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα. Αν και οι επίσημες υποχρεώσεις έχουν τελειώσει ένα δίμηνο, εμείς είμαστε με ένα κινητό στο χέρι γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιστρέψουμε στις προπονήσεις».

Για τον σχεδιασμό της νέας σαιζόν: «Πώς να υπάρξει; Όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση, ξεκίνησε ο προγραμματισμός, στον βαθμό που είναι επιτρεπτός. Η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα που επικρατούν μας έχουν φέρει λίγο πίσω και θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής».

Για τις διακοπές των παικτών: «Το χρονικό περιθώριο των φετινών διακοπών είναι μικρό όμως είναι αρκετό για να αποτοξινωθούμε. Αυτήν την στιγμή περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε για τη νέα χρονιά ώστε να ξεκινήσουμε προετοιμασία».

Για τον εαυτό του: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, πίστευα ότι έχει δυνατότητες. Τα πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι πήγαν πολύ καλά στον δεύτερο γύρο. Υπάρχουν παίκτες που έχουν τελειώσει τα συμβόλαια τους και περιμένουν τις εξελίξεις, πόσο μάλλον εγώ που έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για έναν χρόνο ακόμα».

Για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παρακολουθούσα το θέμα είτε από ενδιαφέρον, είτε από περιέργεια. Από ένα σημείο και μετά, λόγω «αποτοξίνωσης» το παράτησα. Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε έναν τέτοιο χώρο. Κλείνεις τα μάτια και ξεκουράζεσαι. Ελπίζω να πάνω όλα καλά στην συνέχεια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook