Περνάει ο χρόνος – άμεσα απόφαση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Σαββατοκύριακο έφτασε, την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και απαιτείται άμεσα η απόφαση για το νέο προπονητή προκειμένου να γυρίσει σελίδα η ομάδα. Όλα τα δεδομένα στο Gentikoule.

Με την υπόθεση του Νίκου Νιόπλια να έχει παραμείνει στάσιμη λόγω του ότι και ο ίδιος εμφανίζεται διστακτικός, ο ΟΦΗ αυτήν την στιγμή παραμένει “μετέωρος” απέναντι στο θέμα του αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη. Ήδη, θέμα Νίκου Αναστόπουλου δεν τίθεται και αυτό έχει ήδη “καεί” ενώ η υπόθεση του Σάκη Τσιώλη δεν μπορεί να προχωρήσει μετά το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του αδερφού του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Το θέμα του νέου προπονητή του ΟΦΗ αναδεικνύεται σε μια “καυτή πατάτα” και προς το παρόν δεν γνωρίζει κανένας πως θα σημειωθούν άμεσα εξελίξεις ώστε η ομάδα να έχει νέο τεχνικό ηγέτη μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ειδικά, από την στιγμή που ο Νίκος Νιόπλιας εμφανίζεται ιδιαίτερα διστακτικός καθώς δεν θέλει να διχάσει τον κόσμο του ΟΦΗ. Είναι δεδομένο πάντως ότι θα γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί και στον ΟΦΗ επιθυμούν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να του αλλάξουν γνώμη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook