Η… Δευτέρα που κρίνει τα πάντα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το βράδυ της Δευτέρας κρίνεται αρκετά σημαντικό και αναμένεται να είναι το καθοριστικό. Ο Νίκος Νιόπλιας και ο Νίκος Αναστόπουλος.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, προηγήθηκε μια πολύωρη συνάντηση ανάμεσα στον Μάνθο Πουλινάκη και το Νίκο Μαχλά προκειμένου να παρθεί μια οριστική απόφαση για τον πάγκο του ΟΦΗ που έχει μείνει “ορφανός” εδώ και μια εβδομάδα. Στην συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι επιλογές που υπάρχουν αλλά και κυρίως πως θα υπάρξει άμεσα λύση μιας και η προετοιμασία του ΟΦΗ ξεκίνησε με… προπονητή τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Όπως αποφασίστηκε, το βράδυ της Δευτέρας θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια για να μεταπεισθεί ο Νίκος Νιόπλιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελικό ραντεβού θα γίνει στο σπίτι του τελευταίου και αναμένεται να είναι παρόντες οι Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Μαχλάς.

Σε περίπτωση που ο Νιόπλιας δεν αλλάξει γνώμη και παραμείνει αρνητικός στην πρόταση που του γίνει, τότε θα στραφούν στην άλλη – εφικτή – επιλογή που ακούει στο όνομα Νίκος Αναστόπουλος. Άλλωστε, τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά όπως βέβαια έχει… μικρύνει πολύ η λίστα με τους υποψήφιους προπονητές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook