Μαχλάς: “Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο ιδανικός”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στο NOVAΣΠΟΡΦΜ και τόνισε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος είναι η ιδανική επιλογή για τον πάγκο του ΟΦΗ.

«Έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο κι εκεί θα αποφασίσουμε. Εγώ έχω καταλήξει στο μυαλό μου με ποιον προπονητή πρέπει να προχωρήσει η ομάδα. Το ΔΣ θα αποφασίσει και θα το ανακοινώσουμε. Για μένα οι Τσιώλης, Νιόπλιας και Αναστόπουλος είναι πολύ καλοί προπονητές κι όποιος κι αν ερχόταν θα ήμουν χαρούμενος. Η άποψή μου είναι πως ιδανικός είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Αυτή είναι η πρότασή μου. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη. Στο ποδόσφαιρο ο καθένας κάνει τον προπονητή. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αποφασίζουν κάποιοι άλλοι. Εμείς είμαστε στη διοίκηση, εμείς αποφασίζουμε κι εμείς κρινόμαστε. Δεν θα αποφασίσουμε κάτι κόντρα σε όλους, αλλά νομίζω πως ο Αναστόπουλος έδειξε έργο και τον θεωρώ καταλληλότερο. Αυτή όμως είναι η προσωπική μου άποψη» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ που στην συνέχεια μίλησε για τον αγώνα της εθνικής ομάδας…

-το αν δίκαια η Βοσνία είναι πρωτοπόρος στον όμιλο: «Η Βοσνία έχει πιο ολοκληρωμένο σύνολο και έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα στη διάρκεια. Ειδικά από τη μέση και μπροστά είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτοι στον όμιλο και αποδείχτηκαν καλύτεροι από ό,τι τους περίμενα».

-το αν περιμένει στραβοπάτημα για τη Βοσνία στη Λιθουανία: «Στη διάρκεια της καριέρας μου το ένιωσα πολλές φορές. Σε τέτοιες καταστάσεις φοβάσαι μην κάνεις λάθος όταν παίζεις απέναντι σε αντίπαλο που δεν έχει άγχος, αλλά συνήθως στο τέλος η ομάδα που το θέλει πιο πολύ παίρνει αυτό που θέλει».

-το αν μπορεί η Εθνική να περάσει μέσω μπαράζ: «Στο τελευταίο διάστημα η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως στα μπαράζ θα είναι ίδια η εικόνα. Έχουμε παίκτες κλάσης στο ρόστερ και όταν θα χρειαστεί θα είναι πιο δυνατοί. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουν».