Ανακοίνωση ήθους και μήνυμα για το ματς του Παγκρητίου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση τους δύο σύνδεσμοι του ΟΦΗ καλούν τους φιλάθλους του Εργοτέλη να πάνε στο “Γεντί Κουλέ” και στέλνουν το δικό τους μήνυμα εν όψει του παιχνιδιού του δευτέρου γύρου.

Στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τους συνδέσμους των “Snakes” και των Αρχανών, οι φίλαθλοι του Εργοτέλη προσκαλούνται να δώσουν το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής τονίζοντας ότι “καλούμε τους φιλάθλους του Εργοτέλη να έρθουν στην θύρα 6 να δουν το ματς και να νιώσουν την μαγεία του «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ»”.

Παράλληλα, στέλνουν και το δικό τους μήνυμα προς τον πρόεδρο του Εργοτέλη Γιάννη Δασκαλάκη εν όψει του αγώνα του Παγκρητίου Σταδίου υπογραμμίζοντας ότι “να είστε σίγουρος κύριε ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ότι δεν χρειάζεται να σας ρωτήσουμε για να δούμε την ομάδα μας, στην πόλη μας στον δεύτερο γύρο….”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η αδυναμία σας να πάρετε εισιτήρια για τον αγώνα τις Κυριακής δεν μας απασχολεί καθόλου κύριοι της ΠΑΕ Εργοτέλης….

Επανειλημμένα έχουμε εκφράσει την άποψη μας στους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ πως θέλουμε να δίνονται εισιτήρια σε όλους τους αντιπάλους μας στο «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ» γιατί κάθε οπαδός – φίλαθλος έχει το δικαίωμα να βλέπει την ομάδα του όπου και αν παίζει….

Για αυτό και εμείς καλούμε τους φιλάθλους του Εργοτέλη να έρθουν στην θύρα 6 να δουν το ματς και να νιώσουν την μαγεία του «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ»….

Να είστε σίγουρος κύριε ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ότι δεν χρειάζεται να σας ρωτήσουμε για να δούμε την ομάδα μας, στην πόλη μας στον δεύτερο γύρο….

Εμείς θα είμαστε εκεί κατά χιλιάδες, κόσμια, και όχι όπως τα φιλαράκια σας από την Αθήνα που σπάνε το Παγκρήτιο Στάδιο κάθε χρόνο….

SNAKES 4 Heraklion Club

Ομιλίτικο Στέκι Αρχανών

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook