“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Υπέρβαση ο Πουλινάκης

Με την άφιξη του Ρικάρντο Σα Πίντο εντός της ημέ-. ρας στο Ηράκλειο αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνθος Πουλινάκης έκανε την οικονομική υπέρβαση προκειμένου να αποσπάσει το «ναι» του Πορτογάλου (διπλάσιο ποσό από εκείνο που είχε θέσει ως όριο αρχικά η διοίκηση του ΟΦΗ). Μάλιστα, τον Σα Πίντο στην Κρήτη αναμένεται να ακολουθήσει και ο άμεσος συνεργάτης του του στον Ερυθρό Αστέρα, ο συμπατριώτης του Τιάγκο Γκονζάλες Μπουτίνιο Ριμπέιρο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συνεργασία μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

ΦΩΣ

Έρχεται σήμερα και αναλαμβάνει ο Σα Πίντο στον ΟΦΗ

Η απάντηση στον γρίφο των τελευταίων ημερών αναφορικά με τον προπονητή ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη στη γωνία του πάγκου του ΟΦΗ δόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος Ρικάρντο Σα Πίντο απάντησε θετικά στην πρόταση του Μάνθου Πουλινάκη και πλέον αναμένεται σήμερα να βρεθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την καινούργια του ομάδα. Το κατά πόσον θα αποφασίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τον Εργοτέλη είναι κάτι που θα συζητηθεί σήμερα μεταξύ των δύο πλευρών, όμως είναι φανερό πως όποια και αν είναι η απόφαση του Πορτογάλου θα γίνει δεκτή από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Έτσι έκλεισε ένα θέμα που ταλαιπώρησε τη διοίκηση για δέκα ημέρες περίπου και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην επόμενη ημέρα που αφορά το ματς με τον Εργοτέλη.
Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο Γκαλέτι, Φραγκουλάκης και Ζόρο έχουν ξεπερά σει τα όποια προβλήματα τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες εβδομάδες και είναι διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής, ενώ μοναδικός απών για τον ΟΦΗ θα είναι ο τιμωρημένος Μακρής. Στο μεταξύ με αφορμή την προχθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης στην οποία εκφράστηκε η πρόθεση να μη δοθούν εισιτήρια στους φίλους του ΟΦΗ στο ματς του δεύτερου γύρου υπήρξε συνέχεια με απάντηση από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες καλούνται οι φίλοι του Εργοτέλη να δουν το ματς από τη θύρα 6 «για να νιώσουν τη μαγεία του “Γεντί Κουλέ”» όπως αναφέρεται. Παράλληλα απευθυνόμενοι προς τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιάννη Δασκαλάκη, υποστηρίζουν ότι «δεν χρειάζεται να σας ρωτήσουμε για να δούμε την ομάδα μας στην πόλη μας». Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Η αδυναμία σας να πάρετε εισιτήρια για τον αγώνα τις Κυριακής δεν μας απασχολεί καθόλου κύριοι της ΠΑΕ Εργοτέλης… Επανειλημμένα έχουμε εκφράσει την άποψή μας στους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ πως θέλουμε να δίνονται εισιτήρια σε όλους τους αϊ ντιπάλους μας στο “ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ” γιατί Ι κάθε οπαδός – φίλα| θλος έχει το δικαίωμα Ι να βλέπει την ομάδα 1 του όπου και αν παίI ζει… Για αυτό και εμείς 1 καλούμε τους φιλάI θλους του Εργοτέλη να ί έρθουν στη θύρα 6 να δουν το ματς και να νιώσουν τη μαγεία του “ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ”. Να είστε σίγουρος κύριε ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ότι δεν χρειάζεται να σας ρωτήσουμε για να δούμε την ομάδα μας, στην πόλη μας στον δεύτερο γύρο… Εμείς θα είμαστε εκεί κατά χιλιάδες, κόσμια, και όχι όπως τα φιλαράκια σας από την Αθήνα που σπάνε το Παγκρήτιο Στάδιο κάθε χρόνο……

Goal

«Να έρθουν στη Θύρα 6 οι φίλοι του Εργοτέλη»
«Να έρθουν στη Θύρα 6 οι φίλοι τουΕργοτέλη» Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν δύο σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ (οι «Snakes» και αυτός των Αρχανών), στην οποία καλούν τους φιλάθλους του Εργοτέλη να πάνε στο «Γεντί Κουλέ» παρά την απαγόρευση μετακίνησης που υπάρχει. Παράλληλα, έστειλαν μήνυμα εν όψει του δεύτερου γύρου προς τον πρόεδρο του συμπολίτη, Γιάννη Δασκαλάκη, καθώς, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Να είστε σίγουρος, κύριε ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ότι δεν χρειάζεται να σας ρωτήσουμε για να δούμε την ομάδα μας, στην πόλη μας στον δεύτερο γύρο…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook